Odpoveď na príspevok od sperhak:
Zravím čím mám odrezať dosku na spodnú stranu šuf… @sperhak kotuc co reze lamino, mdf,... Odreze aj ten sololit...Odpoveď na príspevok od foobar:
Odrezať sa to dá všeličím, otázka je čo máš k dis… @foobar klasicke naradie rucne, elektricku mam len priamociaru piluOdpoveď na príspevok od sperhak:
Zravím čím mám odrezať dosku na spodnú stranu šuf… @sperhak ano, pán skalický vysvetlil najjednoduchšie riešenie.. Pár krát prebehnúť ostrou hranou lámacieho nožíka zvruchu lakovanej strany popri príložníku na doske, aby nožík rezal iba v jednej ryhe.. Následne položiť sololit na ostrú hranu- napríklad hranu stola a zlomiť. Vždy treba mať tú rezanú hranu zvrchu a lámať dospodu.Odpoveď na príspevok od zicher:
@sperhak ano, pán skalický vysvetlil najjednoduch… @zicher Vdaka vyskúšam. Len tak zo zauimavisti, ako to robia profi stolary?Odpoveď na príspevok od sperhak:
@zicher Vdaka vyskúšam. Len tak zo zauimavisti, a… @sperhak stolari (s makkym i) to robia kotucom na drevotriesku a lamino. Domaci majstri si pomozu lepiacou paskou prelepenou cez rez a kotucom s malymi zubami.Odpoveď na príspevok od zita19:
@sperhak stolari (s makkym i) to robia kotucom na… @zita19 Ale my sme tvrdý stoláry, preto na to ideme tvrdo nekompromysne!🤣 @spehak Keď si dáš tú námahu a donesieš to ku mne do dielne, odpílim ti to.Odpoveď na príspevok od prirodokochac:
@zita19 Ale my sme tvrdý stoláry, preto na to ide… @prirodokochac vdaka za ponuku ale je to velky kus ani do auta to nenarvem. Ja si to aj tak chcem vyskusat.