Testovacie prúžky na testovanie parfémov

Zdravím. Zháňam testovacie prúžky na testovanie parfémov. 500-1000 kusov. 1,5 cm x 11 cm (+-) by boli ideálne/preferované rozmery, ale nebránim sa ani iným. Je tu niekto, kto by ich vedel dodať? Prípadne, mali by ste tip, kde ich zoženiem bez potreby colného konania a dlhých čakacích lehôt? Prosím vtipkárov nech nenavrhujú, aby som 10-krát navštívil 10 predajní a zakaždým si zobral 10 kusov. Dobrý fór, ale viete na čo...😄 Vopred ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem ci ste na spravnej stranke 😅 Ale myslim si ze na Temu alebo Aliexpress najdete vsetko co potrebujete aj bez cla 🙃
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od adam7122023:

Zdravím. Zháňam testovacie prúžky na testovanie …
@adam7122023 https://letmegooglethat.com/?q=testov... https://www.ekokoza.sk/testovacie-pru... hned prvy link
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od janaigor:

Neviem ci ste na spravnej stranke 😅 Ale myslim si…
@janaigor Ďakujem za reakciu. Možno mám zlé informácie, ale pokiaľ viem, dovoz z tretích krajín vyžaduje dodanie nejakého zdrapu papiera na colnú správu (prípadne vyhlásenie v digitálnej podobe) - aj keď sa clo neplatí. A na tieto nezmysly nemám čas.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od igor256:

@adam7122023 https://letmegooglethat.com/?q=testo…
@igor256 Ďakujem za reakciu a snahu pomôcť. Ekokozu mám v pláne C, keďže z tohto zdroja sú prúžky násobne predražené. Odkazy, ktoré som vo vyhľadávačoch získal (pred obrátením sa na MS), zväčša ponúkajú predražený tovar alebo vyžadujú komunikáciu s colnou správou alebo pôsobia ako neseriózne ponuky alebo na Slovensko nedodávajú alebo majú dobu dodania až o niekoľko týždňov alebo majú nevyhovujúce rozmery, materiál, tvar a podobne. Mám ich ako plán B, C, D... Samozrejme, možno sa na 150-tej strane nájde aj 100% vyhovujúci zdroj, prípadne, možno som niektorý (aj v nemčine, angličtine alebo inom jazyku) zle rozumel - po pár hodinách čítania, sa už informácie zlievajú dokopy a človek kadečo prečíta zle. Dobrá správa je, že denne sa objavujú aj nové odkazy, prípadne sa môžu veľmi hlboko vnorené odkazy objaviť viac vpredu, takže možno nastane situácia, že mi v budúcich dňoch vyhľadávač ukáže niečo okamžite použiteľné. Edit: Medzičasom sa mi podarilo nájsť alternatívne riešenie ku test.prúžkom mimo internetového sveta. Čakám na odozvu od dodávateľa. (Zatiaľ sú TP prioritným riešením.)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od janaigor:

Neviem ci ste na spravnej stranke 😅 Ale myslim si…
@janaigor Pardon, zabudol som dodať, že som skúšal pre AliExpress hľadať dodávateľa s EÚ skladom (kvôli vylúčeniu colného konania). Nenašiel som - všetko len mimo EÚ. Možno v budúcnosti to bude inak, ale zatial...
Odpovedať

@adam7122023 A cez Allegro si neskúšal hľadať? https://allegro.sk/vyhladavanie?strin...
Odpovedať

@janaigor Pardon, zabudol som dodať, že som skúša…
@adam7122023 Ty vole, vylez z jaskyne... colne konanie pre pruzky z ali za 20-30€? To Ti kto povedal 😂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejsix:

@adam7122023 Ty vole, vylez z jaskyne... colne ko…
@kejsix Adamko aktuálne skončil školu a hľadá si zaradenie.... Kamoška mu ponúkla MLM a-donútra a-von, alebo inú MLM značku, tak hľadá chudák pergamen.... 😃
Odpovedať

@adam7122023 Adamko. Dodám ich. Jeden prúžok 0.2€, nech niesom sviňa....
Odpovedať

@janaigor Pardon, zabudol som dodať, že som skúša…
@adam7122023 Pravidelne objednávam ( balíky menšej sumy ) a nikdy žiadne konanie nebolo a ani nemá byť. Nechcem kecať, ale Ali to rieši nejakým spôsobom, že to akože odosiela z EU skladu (aspoň ja som mal väčšinou na balíku EU odosielateľa :D ) . A keď si všimneš, pri objedávke cez Ali automaticky platiš VAT -daň :) Pozri, prvý link čo som našiel https://shorturl.at/5JXVT za 500 kuskov chcú 5,05 Eur + automatická daň - 6,60 Eur komplet vrátane pošty a VAT :) A žiadne clo, kuriér ti to doručí na adresu. Inak.. čo majú vonne prúžky (predpokladám na biznis) spoločné s modrou strechou/bývaním? :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chrobak7:

@adam7122023 A cez Allegro si neskúšal hľadať? h…
@chrobak7 Ďakujem za reakciu a snahu pomôcť. Ako spomínam vyššie, našiel som veľa odkazov, vrátane Allegro. Niektoré z nich som si zaevidoval ako plán C, D,... Mám ich hromadu od AliExpress, Alibaba, Amazon, Allegro, atď... žiaden nevyhovuje úplne, zatiaľ. Ale som optimista, niečo sa už rysuje...
Odpovedať

@chrobak7 Ďakujem za reakciu a snahu pomôcť. Ako …
@adam7122023 Takze ty nemas cas na vypisanie jedneho colneho konania, namiesto toho si stravil uz X hodin hladanim lacnejsich pruzkov, a stale nemas riesenie.. Ak by si to objednal z Ali, boli by na ceste a ty uz sa mozes venovat rozvijaniu biznisu...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mňa už asi nič neprekvapí, už tu bola fakt kadejaká téma :-D Od kohúta až po pásiky na parfémy.
Odpovedať
Profilova fotka
Objednávala som už dávnejšie na Aliexpresse, aj keď nie také množstvo, ale myslím si, že je to jedno koľko. Prísť by to malo v pohode.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?