Ja som objednal orginal cez pl.eshop 24ks.na dvoch velkych paletach, ramove-so sklom,tam nieco cez 120, u nas tie iste 200. Dovoz paliet tusim cez 200eur, asi tak 800kg
Ceny pôjdu dole. Bude to zase tak....nejak..... chystajú sa sem nové zahraničné markety. Takže zničia našich a oni prídu s akciami. Avsak pôvodné ceny už nikdy nebudú. Ale chorá doba, naozaj 🤦🤦 Už nech idú do pecka s tou chrípkou, či čo to je 😢
Zhanam nejake stavebniny kde sa da zohnat komin, stav.material, polyst. atd,
NIE OBKLADACKY !!! nato je super bomar2 - kupovali sme na dve kupelne domov rovnake veci ako u nas len s rozdielom ze cena bola asi o 30% nizsia ako na SVK. Doviezol som si to na dodavke. Vtedy sa pisal rok 2019.
OKOLIE Nowy Targ
@bulls7 okolité krajiny zdraželi, nie však toľko, jak u nás. Navyše už zase začali robiť akcie, čiže zlacňujú. Naše obchody to budú držať vysoko ešte hooooooodne dlho
@angel1 toto je inac velmi zaujimave, ze taketo javy sa zvyknu povacsine diat u nas. Staci prejst par km za hranice a uz sa da lepsie nakupit. Neviem, ci je to smutne alebo smiesne.
@vajiiicko dobrý večer, nakoniec sme kupovali na SK. Veľmi prekvapivo nám vedeli spraviť super cenu v jednom kupelnovom štúdiu tu na sk ..ale inak by sme tiež brali cez bomar2..? Tak ako je to vyššie spomínané..majú tam veľmi dobrý výber..aj Tubadzin
@hoblinka13 dobrý deň ,viete poradiť odkiaľ nejaké kontretne miesto v poľskú odkiaľ Vám vozili ,nám nacenili strechu - lepenku o 10 tisíc viac ako min rok …viem ,že v poľskú sa určite dá lepšie …mame vlastnú dodávku doprava by nebola problém ,len ak máte niekoho overeného okna sme tiež zohnali lacnsjie z Poľska …o dosť …len nás čas súri …ďakujem za každú radu