Solárne panely

Dobrý deň. Náš dom je v okrese Vranov nad Topľou. Mame záujem o inštaláciu solárnych panelov. Mohli by ste odporúčať nejakú spoľahlivú firmu, ktorá by aj poradila.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od correia:

Dobrý deň. Náš dom je v okrese Vranov nad Topľou.…
@correia Nám robili min mesiac zo SuperSolar. Seriózne jednanie s pánom. Chalani prišli a robili ako včeličky, žiadne postávanie a fajčenie ani nič podobné čo oceňujem. Robil som si ponuky aj inde a títo vyhrali. Prípadne pozri tu viac je tam na nich aj kontakt https://www.supersolar.sk
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zhavl:

@correia Nám robili min mesiac zo SuperSolar. Ser…
@zhavl ďakujem za odpoveď a už som ich kontaktovala, dúfam že sa ozvú späť.
Odpovedať
Profilova fotka

@zhavl ďakujem za odpoveď a už som ich kontaktova…
@correia daj vedieť, ako to všetko dopadlo a ako si bola spokojná 😊
Odpovedať

@zhavl ďakujem za odpoveď a už som ich kontaktova…
@correia Jasné, že sa ozvú. Uvidíš, budeš spokojná 🙂
Odpovedať

@correia Nám robili min mesiac zo SuperSolar. Ser…
@zhavl to je ale reklama na konkrétnu firmu, ktorá si tu neplatí PRO, môžeš tu dať len všeobecný názov, nie presnú adresu na konkrétneho majiteľa
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@zhavl to je ale reklama na konkrétnu firmu, ktor…
@duzu co mas so strechou affiliate? Ked niekto nadava na nejaku firmu, nemala by si tiez ta firma zaplatit za to, ze ju tu ofrflavaju?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

@duzu co mas so strechou affiliate? Ked niekto na…
@minoo Hej asi tak :D Veď tu sa konkrétne človek pýtal na konkrétnu firmu kto ma s kým dobré skúsenosti tak som napísal a poradil akú mám ja skúsenosť nakoľko mi to min mesiac akurát namontovali :D Ale nevadí stačí len čítať s porozumením :)
Odpovedať

@minoo Hej asi tak :D Veď tu sa konkrétne človek …
@zhavl ja som vďačná. Keď je firma vyskúšané. Mali sme už aj takú že sme prerobili.... Takže ja by som radšej takú s ktorou už má niekto skúsenosť a dobru. Ešte raz ďakujeme.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?