Odpoveď na príspevok od correia:
Dobrý deň. Náš dom je v okrese Vranov nad Topľou.… @correia Nám robili min mesiac zo SuperSolar. Seriózne jednanie s pánom. Chalani prišli a robili ako včeličky, žiadne postávanie a fajčenie ani nič podobné čo oceňujem. Robil som si ponuky aj inde a títo vyhrali. Prípadne pozri tu viac je tam na nich aj kontakt https://www.supersolar.skOdpoveď na príspevok od zhavl:
@correia Nám robili min mesiac zo SuperSolar. Ser… @zhavl ďakujem za odpoveď a už som ich kontaktovala, dúfam že sa ozvú späť.Odpoveď na príspevok od correia:
@zhavl ďakujem za odpoveď a už som ich kontaktova… @correia daj vedieť, ako to všetko dopadlo a ako si bola spokojná 😊Odpoveď na príspevok od correia:
@zhavl ďakujem za odpoveď a už som ich kontaktova… @correia Jasné, že sa ozvú. Uvidíš, budeš spokojná 🙂Odpoveď na príspevok od zhavl:
@correia Nám robili min mesiac zo SuperSolar. Ser… @zhavl to je ale reklama na konkrétnu firmu, ktorá si tu neplatí PRO, môžeš tu dať len všeobecný názov, nie presnú adresu na konkrétneho majiteľaOdpoveď na príspevok od duzu:
@zhavl to je ale reklama na konkrétnu firmu, ktor… @duzu co mas so strechou affiliate? Ked niekto nadava na nejaku firmu, nemala by si tiez ta firma zaplatit za to, ze ju tu ofrflavaju?Odpoveď na príspevok od minoo:
@duzu co mas so strechou affiliate? Ked niekto na… @minoo Hej asi tak :D Veď tu sa konkrétne človek pýtal na konkrétnu firmu kto ma s kým dobré skúsenosti tak som napísal a poradil akú mám ja skúsenosť nakoľko mi to min mesiac akurát namontovali :D Ale nevadí stačí len čítať s porozumením :)Odpoveď na príspevok od zhavl:
@minoo Hej asi tak :D Veď tu sa konkrétne človek … @zhavl ja som vďačná. Keď je firma vyskúšané. Mali sme už aj takú že sme prerobili.... Takže ja by som radšej takú s ktorou už má niekto skúsenosť a dobru. Ešte raz ďakujeme.