Ahojte,mozte mi poradit nejaku serioznu firmu na stavbu rodinneho domu v Stupave. Ocenim hlavne dobre osobne skusenosti. Predbezne by islo o hrubu stavbu...dakujem
@agajdosova V Stupave je dosť známa stavebná firma:
Pavol Rybár
Kvetná 27, 90051 Zohor
0905659197
Vraj má rozumné cey a je spoľahlivý. Už som počul na neho viac doporučení.
@avalickova Ja s ním zatiaľ skúsenosti nemám, ale jednej znemej stavia, teraz dokončujú hrubú stavbu a tá je s prácou spokojná. Asi ste mali smolu na nejakého "majstra", ktorý u neho pracoval.
@chrobak7@avalickova
Naozaj by ma zaujimalo, co sa stalo, nam ho jeden architekt odporuca, ze vraj jeho kolegovi stavali a bol velmi spokojny. Vraj Rybar ma dve overene pracovne skupiny. Jednalo sa o tohto pana alebo niekoho ineho?
Môžem odporučiť firmu K-INEX, s. r. o., Nám oni stavali dom v Senci a boli sme nesmierne spokojný. Všetko prebehlo ako malo, majú dobré ceny a sú aj kvalitný. 0949389225 p. Kunštár
@zuzka1988
ahoj Zuzka. Tak ja mám úplne opačnú skúsenosť s touto firmou.Na začiatku to vyzeralu super pokiaľ nedostali prvú zálohu a to nie malú 3O% z ceny diela. Po minutí eur sa tvárili ako super všetko spravili a na reklamácie ich práce nejako nereagovali alebo ich odpoved znela že čo chcem za tie peniaze. Momentálne majitelia ( manželia ) tejto firmy vôbec nereagujú na moje výzvy a tak som nútený ísť cestou trestného oznámenia ako aj podaním žaloby na súd za nedodržanie podmienok podpísaných v zmluve o dielo. Ešte perlička na pána majiteľa na moju otázku prečo sa nedodržali body zmluvy ? odpoveď - jeho nejaká zmluva nezaujíma že si sňou môžem vytrieť ....... a pokiaľ im chcem robiť problémy že to vyriešia ináč......Tak asi toľko k spomínanej firme K-Inex sro
@milos68 môžem sa spýtať ako ste dopadli tou súdnou cestou keď ste to riešili, podarilo sa Vám niečo? My mame podobný problém s touto firmou, zaplatili sme im veľku zálohu a vôbec nič neurobili, stále samé výhovorky a žiadne plnenie termínov.
Ahojte, tiez planujeme stavat v Stupave, konkretne na Lesnej ul., viete niekto odporucit nejaku firmu na projekt a naslednu realizaciu? Resp. je dotycny p. Rybar, spominany vyssie, spolahlivy?
Dakujem