Mozem odporucit 2och skvele zohratych vzdy veselych a hlavne sikovnych panov majstrov p.Rosickeho a jeho kolegu p.Stevka.Robili nam 1 kupelku s ktorou sa pekne vyhrali vysledok je ocarujuci...aj by som v tej kupelke spavala.Dakujem ,ze ste mi splnili sen o krasnej kupelni.Uz sa tesim na pokracovanie este druhu mame v plane
Mozem odporucit 2och skvele zohratych vzdy veselych a hlavne sikovnych panov majstrov p.Rosickeho a jeho kolegu p.Stevka.Robili nam 1 kupelku s ktorou sa pekne vyhrali vysledok je ocarujuci...aj by som v tej kupelke spavala.Dakujem ,ze ste mi splnili sen o krasnej kupelni.Uz sa tesim na pokracovanie este druhu mame v plane
@mumumatul
Dobry den.Nech sa paci p.Rosicky 0908936653.Mozete sa odvolat na p.Marcelu z Lozorna.Budu vediet lebo nam robia 2 kupelky.A kazdy povie ze je to ozaj praca profika.Nadmieru sme spokojni
Odporúčala som pána Rosického, ale beriem späť, až po rokoch som teraz pri výmene prasknutého umývadla zistila, že ho tak prilepili nielen silikónom, na 5 cm hrúbky, že musíme sekať kus kúpeľne, okrem toho aj bezpečnostné dvierka na vani vymyslené tak, že sa pri výmene batérie muselo sekať ... majú šťastie, že nebývam s nimi v kontakte. Ešte aj zle zasilikonované skrinky pod umývadlom sme museli dať nové vyrobiť, vydulo ich. Bývame 4 roky v dome.
Dobrý deň. Prosím Vás o osvedčený kontakt na obkladača v BA. Viem, je tu veľa príspevkov ohľadne mojej otázky, ale nič konkrétne som nenašiel a keď tak tak veľmi starý príspevok. Ďakujem za každú pomoc.