Dobry den, Hladam firmu ktora mi postavi hrubu stavbu medzipodlazneho domu na svahovitom pozemku v Presove. Uzitkova plocha domu je 250m
Prosim zaujemcov o stavbu nech ma kontaktuju a nasledne im zaslem projekt domu. Stavbu by som rad zacal stavat po jari 2018, alebo aj skor ak to pocasie dovoli.
Popripade, ak niekto pozna firmu z PO a okolia, napiste mi prosim tip :)
Dakujem pekne.
S.
@stanislav213 Ak použiješ blbovzdorné jednoduché kvalitné technológie, môžeš si zohnať partiu (dopyt -> Google) a len to zorganizuješ a občas skontroluješ. Tie technológie sú pórobetón, železobetón, polystyrén, veľkoplošné strešné fólie. Viac na mail.
@stanislav213 ahoj uz si niekoho nasiel....nevies mi niekoho odporucit ideme stavat nieco podobne ale ponuky od s.r.o mame podla mna dost vysoke za cca 80m2 jednopodlazneho a 150m2 dvojpodlazneho domu mame ponuky na hrubu stavbu na kluc od 90k-110k € :-( este cakam na niejakych zivnostnikov tak dufam , ze ty budu lacnejsi
@astley vdaka za kontakt dnes sme s nim mali aj hned stretnutie....manzel mal z neho dobry pocit no este si pockame na ponuku.....P.S : ze ta mame pozdravit :-)