Dobrý deň,potrebovala by som poradiť spoľahlivú firmu na rekonštrukciu plynového kúrenia na ústredné (kotol-teplá voda+kúrenie,rozvody,radiátory,poprípade v jednej izbe podlahové kúrenie..)..je to starší ,menší 3-izbový byt.. má niekto skúsenosti?? Ďakujem :-)
Ahoj. Podľa požiadavky sa jedná pravdepodobne o výmenu pôvodného plynového kotla alebo gamatiek za nové kúrenie s plynovým kotlom. Je to riešiteľné, podstatné sú Tvoje prestavy a požiadavky (napr. predstava o podlahovom kúrení v časti bytu). Kúrenie sa inštaluje aspoň na 20 rokov, takže je potrebné to vecne rozdiskutovať a potom rozhodnúť. Ja osobne riešim dimenzovanie a návrh kúrenia, s kúrenármi spolupracujem.
Ak máš záujem, kontaktuj ma cez moju pozíciu v rubrike Profesionáli.
pokiaľ hľadáš firmu na rekonštrukciu kúrenia alebo niečo podobné, skús sa sa pozrieť na stránku www.stavrek.sk. Je tam zopár firiem, ktoré sa tým zaoberajú a taktiež tam môžeš zohnať aj firmy s kvalitnými referenciami takže je jednoduchšie si vybrať aj kvalitnú firmu.
Veľmi pekne ďakujem za ohlasy..keďže to bolo pre maminu so sestrou a zohnali si niečo sami,už som ďalej nehľadala..nemala som upozornenia,tak sa ospravedlňujem za neskorú odpoveď.