Ahojte! Prosim vas o referencie na nejaku dobru kvalitnu firmu alebo partiu zivnostnikov, ktori stavaju hrube stavby, a su niekde z okolia Ziliny. Chceme stavat poschodovy dom (prizemie a podkrovie), rozmery 13,6 x 9m. Urcite planujem dat dopyt aj na dopytovacie stranky, ale tu ma skor zaujima, ake a s kym mate skusenosti. :) Dakujem velmi pekne.
Ahoj, my sme stavali dom cez stavebnú firmu. Chceli sme hľadať živnostníkov, ale otec nám poradil nech riešime stavbu cez stavebnú firmu, aby sme sa vyhli komplikáciám a nečakaným výdavkom. Stavebná firma musí zabezpečiť pracovníkov a keď sa ti nepáči práca nájde inú partiu. Ďalej so živnostníkmi nevyriešiš reklamácie ak ti napríklad časom prasknú omietky. So stavebnou firmou sa dohodneš na cene za stavbu na kľúč a vieš čo platíš. Živnostník ti povie čo spraví a čo nie, ďalší to isté ale vždy vyskočia veci čo treba riešiť a potom všetci chcú peniaze navyše. My sme boli spokojný. Riešili sme s majiteľom firmy a on si to tam dirigoval. Ak by si mala záujem tak ti pošlem kontakt. čus
Hľadám stavebnú partiu zo Žiliny a okolia na stavbu domu s referenciami, prípadne ak niekto niekoho pozná, prípadne už mu niečo realizovali, nech mi napíše IP. Ďakujem
ahojte, prosim vas, citam, ze viaceri ste mali partiu z Oravy. zadala som dopyt na hrubu stavbu a ozvali sa mi 3 rozni zivnostnici z Oravy. poslala som im podklady na vypracovanie cenovej ponuky. ak niekto staval za posledne roky v okoli ZA s oravakmi, mozem poprosit nejake referencie. kludne aj do spravy. vsetci pisu, ze nemaju web stranky. neviem ako inak pytat referencie. dakujem za kazdu radu
@sunny2511 nie, ale vybrala som si jednu partiu a po par mesiacoch mi jeden chalan odpisal do spravy. vraj ich musel stale kontrolovat. ja som nastastie mala az jeden problem vyrieseny hned na zaciatku a zvysok komunikacia a aj praca su celkom v pohode. az na par drobnosti, kedy zbytocne pouzili obitu tvarnicu miesto peknej, pritom ostalo dost navyse. ale islo im to rychlo, komunikacia v pohode, co potrebovali, zavolali. vychytali sme aj problemy s karantenou kade-tade. ale dobojovali sme pred sviatkami. strechu nam robil niekto iny, z okolia aj s krovom, cize to som nemusela zhanat. no spravili aj priecky, komin. mame podkrovny, takze aj schodisko a skladany strop