Eshop elektromaterial

Ahojte, prosim odporucte eshop kde davaju kable na metraz pre FO a najlepsie do nejakeho balikomatu (ftp kable, chranicky, cyky kable, istice a pod).
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mi_t_is:

Ahojte, prosim odporucte eshop kde davaju kable n…
@mi_t_is Ema elektro napríklad. Použi Google.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@mi_t_is Ema elektro napríklad. Použi Google.
@megdesign google mi moc nepomohol je ich mnoho ... cbelektro, elmit a pod. Vdaka za hint.
Odpovedať

@mi_t_is v podstate nechapem naco... z eshopu som kupoval len vypinace, lebo sme chceli specificke a som si ich tam vsetky navyberal a nakombinoval (lokalne nemali) ale kable - pridem do elektra kupim a idem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od igor256:

@mi_t_is v podstate nechapem naco... z eshopu som…
@igor256 ahoj :) nemam na to cas chodit kade tade, stat v rade, dohadovat sa s predajcom co chcem, potom mi povie ze to nema, pripadne neexistuje (pritom na nete to je v ponuke), kolona domov, prevozena nafta, predrazeny tovar na kamennych predajnach, strateny cas. takto nakupim, prevezmem si z balikomatu a som bez starosti a mozem sa venovat tomu na com zalezi. Stacilo ked som kupoval redukciu na KG ruru presiel som celu zilinu a nemali to ani v jednom obchode z piatich skladom, zabite 2 hodiny a aj tak som to musel kupit z eshopu.
Odpovedať

@igor256 ahoj :) nemam na to cas chodit kade tade…
@mi_t_is sčasti chápem ale pri tomto to tak nefunguje. Keď hovoríš v Žiline tak v hagarde majú všetko a ak nie, tak 20m vedľa je verex. Rovnako ako by si šiel do boxu prídeš do obchodu. Navyše klbko kábla tam nenapchaju... Treba asi poznať obchody. Redukciu na kg si kde hľadal? Empiria, autodelta...?
Odpovedať
u ema elektromaterial si treba davat potom pozor na dopravu - u kablov (opravnene - je to tazky material) sa rata doprava zvlast, niekedy to kludne moze byt 20-30eur. A potom dlhe veci - listy atd. - tak to je tiez navyse. ale ceny maju natolko dobre, ze sa to oplati tam objednat...
Odpovedať
Ema lektro - káble a drôty, tie sa tam oplatili, prívodný kábel, instiče a výzbroj - Verex, tam dajú aj zľavu a majú všetko po ruke. Vypínače Legrand, Bučo, veľký výber. Najlepšie ísť do Verexu s elektrikárom
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od igor256:

@mi_t_is sčasti chápem ale pri tomto to tak nefun…
@igor256 v hagarde maju vsetko ale casto na objednavku (napr. ciapka na stlp), pripadne si tam ako duch a nikto si ta nevsimne a najhorsie nevies najst ani predajcu aby si sa vedel nieco spytat (vid recenzie). Verex som uz dlho nebol neviem sa vyjadrit ale hagard je krach.. tam sa aj s vypinacom za kratsie ako 1hodinu neda odist, vzdy stoji 10 ludi pri pokladni redukcia na kg kamenina v empirii nemaju, v dek nemaju, v replast nemaju (tam dokonca hovoria ze neexistuje co chces a ked konecne chytis 4g signal a ukazes fotku tak stale si tvrdia svoje ze take nic neexistuje a musis objednat z eshopu), v empirii castokrat nemaju ani zakladne kg veci (napriklad prechodka 110 kg) a su vypredane a prazdne regaly. Som rodeny zilincan ale niekedy sa jednoducho neda a odvtedy nechodim 2 hodiny po obchodoch s neistymi vysledkami. A este aby som nezabudol.. ist do ziliny nakupovat po praci o 16:00 je adventure sama o sebe a niekedy rychlejsie prides do Trencina ako cez zilinu z jednej strany na druhu. Castokrat su obchody otvorene len do 15:30(empiria) pripadne mozes ist do obi kde vsetko stoji 3x tolko ako na nete ostanym dakujem za info :)
Odpovedať

@igor256 v hagarde maju vsetko ale casto na objed…
@mi_t_is ale tak zas ten pan v hagarde okolo 50 rokov je v pohode... Treba si predajcu najst ale pomozu.. Hej no nakupovat tieto veci treba chodit cez den, nie po praci. Ale vraj ma hagard aj web kde si to vies objednat na vyzdvihnutie. Ked mas nieco specialne tak si zavolaj ci to maju... Ta redukcia ak je to nieco specialne tak chapem no... Co sa teda tyka eshopov tak buco - tam som objednaval vypinace a to bolo fajn. Ale kable urcite maju vsade skladom...
Odpovedať
Empiria v ZA je pomerne draha, zlavy po registracii na ico uplne smiesne. Replast su diletanti. To ptacek je uplne iny level a vedia zohnat podla mna vsetko. Verex neviem ci je vobec aj pre malopredaj, mne sa zda, ze nie. Hagard je v pohode, ale cenovo je to ako ked prides do obi. Ale na registraciu su tie ceny v pohode, ja tam mam vyraznu zlavu a chodim tam casto. Ta predajna, ked vies ako funguje, tak je uplne v pohode. Co sa tyka eshopov, je to o cene. Murat, CB, buco, ema, elmit... nemam zo ziadnym zlu skusenost a obcas nieco kupujem aj tam, co v hagosi nemaju napr. skladom. Tazke alebo objemne veci s lacnym postovnym, na to zabudnite v dnesnej dobe.
Odpovedať
Empiria je predrazena vo vseobecnosti (pre nepodnikatela). V BA tiez uletene ceny.
Odpovedať

@mi_t_is vikon podhradie. Bral som t dozadu spokojnost dobre ceny
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?