Odpoveď na príspevok od bigger225:
@dasena82 10 000 za domcek? a to kto taky ponuka?… @bigger225 to som si iste aj ja povedala 😆 za tie peniaze si dokazem kupit auto a este aj domcek zahradny postavit 😀 @rosio no neviem ci sa toto da porovnat ze je lacnejsi ako murovany, neviem ci to nevyjde cenovo priblizne rovnako. my sme robili svojpomocne domcek zo sendvicovych pir panelov (cize to iste ako pouziva gardeon) a brali sme ich z balex metal a cena nas teda vysla o dost menej. a co sa casu tyka - postaveny se vsim vsudy za tri dni asi? takze ano podla mna je to tiez o tom ako sa cloveku chce a ako je zrucny.Odpoveď na príspevok od rosio:
@peky1984 bola som u nej a mozem potvrdit,ze su k… @rosio no tak toto je argument riadny, že "bola som u nej a videla som že je to kvalitné" 😃 prepáčte ale reálne podľa čoho ste posúdili že je to kvalitne prevedené? len preto lebo je to za 10 000eur ? 😅 vás by sa dalo potom ľahko nachytať aj na kadejakom teleshopingu 😁Odpoveď na príspevok od peky1984:
@rosio no tak toto je argument riadny, že "bola s… @peky1984 neviem preco by som sa mala nachytat, bola som aj pritom, ked to montovali, tak naco sudis, ked nevies a vobec tomu nerozumies.Odpoveď na príspevok od dasena82:
@bigger225 to som si iste aj ja povedala 😆 za tie… @dasena82 to urcite je lacnejsie, my sme stavali velkokapacitnu murovanu garaz,tak viem o com to je a kolko papierovaciek, o cene pomlcim radsej.Odpoveď na príspevok od dasena82:
@bigger225 to som si iste aj ja povedala 😆 za tie… @dasena82 a Gardeon to mal postavene za par hodin.Odpoveď na príspevok od bigmar:
@rosio no ale aj tak mi toto pride extremne drahe… @bigmar tak uz mas CP, tym padom vies co chces, tak objednavaj, realizuj, fot a pochval sa vysledkom :-)Odpoveď na príspevok od bigmar:
@rosio no ale aj tak mi toto pride extremne drahe… @bigmar super, tak to sa tesim. ved cenova ponuka je nezavazna a tak si to mozes porovnat :) ved pokial nejdes stavat neviem aky velky domcek tak ti to nebude ani dlho trvat. nam sa to natiahlo preto tak, lebo bolo hrozne pocasie, clovek by ani psa von nevyhnal, nie este sa tam montovat s domcekom :DOdpoveď na príspevok od rosio:
@dasena82 to urcite je lacnejsie, my sme stavali… @rosio Tieto podľa teba super kvalitné stavby čo sa tvária ako murované určite nie sú lacnejšie ako klasické murované. Teraz sme dokončili murovaný domček cca 3,5 x 7,5m svojpomocne, a teda do 10 000,- sme poriadne ďaleko.Odpoveď na príspevok od ivkaivka9:
@rosio Tieto podľa teba super kvalitné stavby čo … @ivkaivka9 tak,ked niekto je od rana do vecera v praci a aj vikendy,tak ina moznost nie je,my mame murovanu velku garaz a viem co nas to stalo a este aj na povolenia sa dlho cakalo.Keby to nebolo kvalitne,tak si to ludia nedavaju.Odpoveď na príspevok od dasena82:
@bigger225 to som si iste aj ja povedala 😆 za tie… @dasena82 moze byt,ale treba mat na stavbu cas.Aj my si chceme dat taky postavit a to mame jednu samostatnu velku garaz a este jednu spojenu s domom a domcek chceme na kvety a kosacku,drevo.Maju vela zakaziek a dlho sa aj caka,tak uvidime,ale kamoska je spokojna.Odpoveď na príspevok od bigmar:
@rosio no ale aj tak mi toto pride extremne drahe… @bigmar tak ked nesuri cas,urcite sa to da zvladnut.Odpoveď na príspevok od rosio:
@peky1984 neviem preco by som sa mala nachytat, b… @rosio veď okej to vám nikto neberie, je to pekné že ste boli pri montáži záhradného domčeka a ešte k tomu nie svojho vlastného, ale u druhých :) ja mám v pláne stavať ešte prístrešok na auto, nechcete sa prísť pozrieť? :D konieckoncov je to presne ten istý materiál len cena je diametrálne odlišná ;)Odpoveď na príspevok od peky1984:
@rosio veď okej to vám nikto neberie, je to pekné… @peky1984 ale ved v pohode,ako sa hovori 100 ludi,100 chuti😀.Kazdy nech si stavia,naco ma.Odpoveď na príspevok od rosio:
@peky1984 ale ved v pohode,ako sa hovori 100 ludi… @rosio ved ano, to je v poriadku, ale myslim si, ze kazdy sa snazi co-to usetrit. su veci, kde sa da investovat viac a aj sa to vyplati viac.Odpoveď na príspevok od dasena82:
@bigmar super, tak to sa tesim. ved cenova ponuka… @dasena82 taktiez je to u nas v stadiu riesenia :D pri malych detoch sa to natiahne. no uz sme pevne rozhodnuti. kedze vieme ze sa nam to oplati aj cenovo aj kvalitovo :)Odpoveď na príspevok od peky1984:
@rosio veď okej to vám nikto neberie, je to pekné… @peky1984 a pristresok na auto aky konkretne? material?Odpoveď na príspevok od myska45:
@rosio ved ano, to je v poriadku, ale myslim si, … @myska45 myslim si ze v dnesnej dobe vela ludi pozera skor na tu cenu. a ked sa jedna o ten isty material len ta suma je tam extremne rozlisna len preto lebo znacka a firma tak si to dva razy rozmysli. ved je to podobne ako aj s oblecenim :)Odpoveď na príspevok od myska45:
@peky1984 a pristresok na auto aky konkretne? mat… @myska45 v podstate na ten istý štýl ako aj záhradný domček. skôr ako prístrešok by som to nazval garážou. teda ešte nie som až tak úplne rozhodnutý 😃 ale materiálovo chcem ísť jednoznačne do plechu.Odpoveď na príspevok od peky1984:
@myska45 v podstate na ten istý štýl ako aj záhra… @peky1984 a preco prave plech? je najlacnejsi, najlepsie sa s nim manipuluje alebo preco?Odpoveď na príspevok od myska45:
@peky1984 a preco prave plech? je najlacnejsi, na… @myska45 no v podstate tiez som najskor nevedel ze preco plech, ale fakt je to pravda ze ma nieco do seba ten plech. cena sa odvija si myslim ze od vyrobcu, lebo v dnesnej dobe to je tak :-D a manipulacia s nim je tiez jednoduchsia kedze je vahovo lahsi ako metraze dreva. ani robota s nim nie je taka tazka a zdlhava ako je tomu pri murovani napriklad.Odpoveď na príspevok od bigmar:
@myska45 no v podstate tiez som najskor nevedel z… @bigmar ano, pozinkovany plech by mohol byt v tomto pripade fajn cesta. ja napriklad uplne nezatracujem ani plast.Odpoveď na príspevok od jan84:
@bigmar ano, pozinkovany plech by mohol byt v tom… @jan84 plast? uff no tak to si neviem celkom predstavit jedine v pripade toho detskeho zahradneho domceka. vies si rpedstavit co by s tym narobilo pocasie, najma slnko? to nechces ver mi 😃Odpoveď na príspevok od dasena82:
@jan84 plast? uff no tak to si neviem celkom pred… @dasena82 zase nie je plast ako plast, aj do googla ked si hodis, vie ti najst aj domceky z kvalitneho plastu, ktory preziju rozne poveternostne podmienky. a proste dlhodobo zostane pekny. na to naradie napriklad to podla mna musi stacit. 🙂Odpoveď na príspevok od dasena82:
@jan84 plast? uff no tak to si neviem celkom pred… @dasena82 mam plastovy domcek a neviem si vynachvalit - bez udrzby, nezateka, nerozpaluje sa, prezil vichricu bez jedineho problemu, vyzorovo tazko rozoznatelny od dreva... z plastov sa dnes robia uz aj terasy (wpc dosky), takze si nepredstavujte, ze ten plast je ako na plastovej flasi - su aj velmi odolne a vzhladne formy plastuOdpoveď na príspevok od floki:
@dasena82 mam plastovy domcek a neviem si vynachv… @floki ekológia a životné prostredie vám nič zrejme nehovorí. druhá vec - ako dlho ho máte? myslím si že o pár rokov ho budete aj tak meniť keďže plast časom "zostarne", zažltne alebo zbledne. a také niečo neopravíte tak jednoducho ako pri plechu.Odpoveď na príspevok od peky1984:
@floki ekológia a životné prostredie vám nič zrej… @peky1984 preco by mi zivotne prostredie nic nehovorilo? Pisal som, ze ta konstrucia je robustna, myslim, ze ten domcek prezije aj mna. Pokial sa zvonku casom vplyvom pocasia "zostarne", vycisti sa vapkou a pokial by to nepomohlo, je pretieratelny, takze staci prebehnut fasadovou farbou. Bol som voci tomu materialu najprv skepticky, no ked som si porovnal plusy a minusy materialov (drevo - narocna pravidelna udrzba, plech - rozpaluje sa na slnku a vadil mi esteticky, murovany - casovo /financne narocny a neflexibilne riesenie) tak mi to vyslo najlepsie riesenie. Ale chapem ze 100 ludi, 100 chuti.Odpoveď na príspevok od floki:
@peky1984 preco by mi zivotne prostredie nic neho… @floki ale ved predsa v dnesnej dobe tie plechove domceky nevyzeraju az tak zle :-) my chceme tak isto na rok nieco zbuchat rodicom. Len teraz je uz zima a velmi skoro tma tak sa nikomu nic nechce 😁Odpoveď na príspevok od lulaw:
@floki ale ved predsa v dnesnej dobe tie plechove… @lulaw plechový ani zadarmo... Zbadáš v lete, keď tam pôjdeš po hrable... Murovaný alebo drevený keď už... (Mám drevený)Odpoveď na príspevok od lulaw:
@floki ale ved predsa v dnesnej dobe tie plechove… @lulaw niektore veru nevyzeraju zle, pacili sa mi nejake od Biohortu, len potom mi zena povedala ze to vyzera ako autobusova zastavka a uz som tu asociaciu nevedel dostat z hlavy :)