Odpoveď na príspevok od juronr1:
Dobry vecer. Rad by som tu poprosil technicky zda… @juronr1 niektore klimatizacie maju na to priamo funkciu temperovania na 8°C. Pripadne sa da upravit NTC cidlo, ktore meria teplotu miestnosti tak, aby posielalo inu hodnotu. Uz som to na jednej klime takto robil, lebo zakaznik potreboval chladit vinny sklad na nizsiu teplotu ako minimalnych nastavitelnych 16°C.Odpoveď na príspevok od supiiik:
@juronr1 niektore klimatizacie maju na to priamo … @supiiik Ano premyslal som aj nad upravou toho cidla ale uz nemam vela casu laborovat. Ide zima. 8 stupnov je vela. Upravoval si to v dialkovom alebo v jednotke? Ak v jednotke predpokladam kde by sa tam malo nachadzat cidlo? Dal si paralelne odpor? Vies dat podrobnejsi popis? DiiikOdpoveď na príspevok od juronr1:
@supiiik Ano premyslal som aj nad upravou toho ci… @juronr1 Paralelne odpor k NTC v jednotke. Treba rozobrat kryt vnutornej jednotky a pohladat to cidlo. Zvacsa je na pravej strane. Kazda to ma inakOdpoveď na príspevok od juronr1:
Je to plechova garaz 6x4. Je zateplena z bokov 7c… @juronr1 klima to da, ale nebolo by jednoduchsie dat 100W infrapanel, len na vykurovanie psa a macky a nie 1000E klimu na zbytocne vykurovanie takeho maleho priestoru=objemu ?Odpoveď na príspevok od rkorba:
@juronr1 klima to da, ale nebolo by jednoduchsie … @rkorba 100w panel to urcite neda. Klima je tam. Nechcem to prioritne pre zvierata. Kuril som to do teraz teplovzdunim ventilatorom ale zlihal a poziar nechcem. S infra panelmi skusenosti nemam ale uvaha tam bola. Velmi tomu neverimOdpoveď na príspevok od juronr1:
@rkorba 100w panel to urcite neda. Klima je tam. … @juronr1 nad infra panelom ani neuvažuj. Mal som v čiastočne zakopanej pivnici 7*6m jeden 250W a nevykúrilo to ani trt. Vrátil som. Dal som tam klímu a mám pokoj. A teda moja má temperovanie na 8°C.