Odpoveď na príspevok od janguz:
Dobrý deň, prosím poraďte mi. Aké tesnenie dať po… @janguz brána má svoju tesniacu gumu na spodu. Či treba ešte doplniť nejakú na podlahu?Odpoveď na príspevok od mucha999:
https://www.aliexpress.com/item/1005003801466002.… @mucha999 19€ za tesnenie a 66€ za poštovné. Ty vieš teda poradiť, len čo je pravda.Odpoveď na príspevok od janguz:
Dobrý deň, prosím poraďte mi. Aké tesnenie dať po… @janguz V odpovedi od "kleona" je link ba stránku laporta a tam určite nájdeš co potrebuješ.Odpoveď na príspevok od chinatech:
@mucha999 19€ za tesnenie a 66€ za poštovné. Ty v… @chinatech Tak to bohuzial je. Ked najdes verziu s postovnym za 20 eur, bude guma stat 60 eur. Ak vies lacnejsiu verziu, kludne porad. A dalsia vec je ze je to 6m dlhe. Zalezi kolko m potrebuje, podla toho sa urpavi aj cena. Na tej laporte to vychadza pri 6m este viac. Takze nemas zaco.Odpoveď na príspevok od mucha999:
@chinatech Tak to bohuzial je. Ked najdes verziu … @mucha999 Som Ti písal, na stránke laporta.sk máš tesnenia od výmyslu sveta a sú predávané ako metráž. Nájdeš si tesnenie aké potrebuješ a objednáš 6,25 metra ak potrebuješ.