Sadrokartón garáž

Profilova fotka
Ahojte strecháči, idem si po ďalšiu radu.. Zvažujeme, aký sadrokartón dať do garáže. Garáž je spojená s domom, má aj redšie podlahové kúrenie.. plánujeme temperovat, ale čas ukaze. Zvažujeme ružový protipoziarny, ale nebude lepší zelený kvôli vlhkosti? Ešte doplním je to dvojgaraz s 5 m bránou . Dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ajka_k:

Ahojte strecháči, idem si po ďalšiu radu.. Zva…
@ajka_k mam rovnaku garaz i s podlahovym, ale mam tam i vetranie v podobe rekuperacie. Ja som dal protipoziarny i ked je to len take placebo, ale dal som :-)
Odpovedať

@ajka_k da sa kúpiť aj protipožiarny impregnovaný. Taký mam v kúpeľniach. Volajú sa RFI alebo GKFI
Odpovedať
Profilova fotka

@ajka_k Predpokladám že celý dom je jeden požiarny úsek tak protipožiarny sadrokartón je len pre dobrý pocit. Ak nie je problém cena tak impregnovaný aj protipožiarny.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od igor256:

@ajka_k da sa kúpiť aj protipožiarny impregnovaný…
Ďakujem za reakcie, pomohli ste nám 👍
Odpovedať
Ahoj, máme rovnaký garáž, dali sme tam protipožiarny ale vlhkosť som extra neriešil. V zime keď je auto mokré zapnem malý 1000w ohrievač na hodinku a vysuši. Na leto si ešte chcem kúpiť odvlhčovač aby tu nestálo auto 2 dni mokré po daždi ale iný problém nemám. Najlepšia by bola klíma.
Odpovedať
oba varianty maju svoje vyhody, ale protipoziarny sa javi ako vhodnejsia volba z hladiska bezpecnosti. zeleny je vhodnejsi, ak mas obavy z vlhkosti, ale nie je vzdy potrebny, najma ak planujete garaz vykurovat a zabezpecit dobru ventilaciu. 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?