Odpoveď na príspevok od dominik_galaba:
@silviu tak do poterového betónu dávať kari rohož… @dominik_galaba tak vraciam sa k podlahe v garazi..., trochu som to opravoval epoxy zmesou, vyeralo to fajn. ale potom to pustilo a droli sa to este viac. rozmyslam vysekat taky pas, kadial jazdim, tam je to aj najviac poskodene, tak 20 cm do sirky, 15 cm do dlzky, vyseka po EPS a vyliat tam silnejsi betom. mohlo by to drzat? vdaka za raduOdpoveď na príspevok od dominik_galaba:
@silviu tak do poterového betónu dávať kari rohož… @dominik_galaba nemyslím si, že kari do viac zaťažovaných poterov je blbosť. Aj doma v garáži mám EPS 150 hr. 5 cm + cca 6 cm poter s kari pr. 6mm, oká 15x15 cm,... Roky tu parkovali Octávky a nič sa nedrolilo. Pripisujem to práve tej armatúre v poteri. Pravda, poter v garáži treba urobiť dôkladnejšie, lepšie zhutniť, nie iba tak latou "roztiahnuť" ako v bežnej obytnej izbe. Prečo polystyrén v garáži? Preto, lebo garáž je situovaná pod domom a človek teda nikdy nevie, aká izba tu môže byť v budúcnosti. Napr. ja už momentálne nevyužívam túto garáž na parkovanie aút. Auto používam dennodenne, a preto radšej parkujem vonku pod prístreškom.Odpoveď na príspevok od petersd:
@dominik_galaba nemyslím si, že kari do viac zať… @petersd hej, presne, mi tam tiez teraz mame ping pong stol 😄Odpoveď na príspevok od silviu:
@dominik_galaba tak vraciam sa k podlahe v garaz… @silviu mohlo by to pomoct, no tazko povedat, ci sa to nebude tahat aj na inych miestachOdpoveď na príspevok od vladdika:
@silviu mohlo by to pomoct, no tazko povedat, ci… @vladdika praska to iba kade jazdim, aj to iba v prvej polke garaze, netusim preco nie v druhej, lebo parkujem predkom dnu, kde je tazsi motor. ale rozmyslam ze kupim plech, 2mm, hrubka, jednu platnu, rozpilim na dve casti, a budem mat dva pasy na jazdenie