Odpoveď na príspevok od marlo:
@dada73 ano z frapet... objednaval som tam uz 2x … @marlo Dobrý deň. Prosím o info k firme Frapet. Je to slovenská firma áno? Aj montážnici čo dovezú a poskladajú plechovú garáž sú Slováci? Ďakujem pekne. Ceny na obyčajné garáže / stavebné búdy majú rovnaké ako Poliaci, takže o nich uvažujem.Odpoveď na príspevok od g63amg:
@marlo Dobrý deň. Prosím o info k firme Frapet. J… @g63amg je to slovenska firma ale tovar prinesu aj zmontuju poliaci.Odpoveď na príspevok od marlo:
@g63amg je to slovenska firma ale tovar prinesu a… @marlo Lebo Slováci by to montovali celý deň. Dvaja Poliaci to majú za 40 minút hotové... Keď som si počítal cenu materiálu, tak nemám šancu sa dostať pod cenu tých plechových búd z Poľska a oni to ešte aj dovezú a zmontujú...Odpoveď na príspevok od roxo99:
Ja mam ten najlacnejsie polsky smejd kde mam uloz… @roxo99 Pozdravujem. Tie kocky pod garážou sú len tak položené?Odpoveď na príspevok od islk:
Ja mal tiez plechaca 4 roky pokial som nezbudoval… @islk keby bola len na kockách betónových položená?Odpoveď na príspevok od matko291:
@islk keby bola len na kockách betónových položen… @matko291 Položiť ju na kocky môžeš, ale v prvom rade budeš musieť vyriešiť jej ukotvenie.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@matko291 Položiť ju na kocky môžeš, ale v prvom… @frantisekca no veď o to mi ide, do kociek to budem zbytočne kotviť, mám svahovitý terén. Chcem kúpiť garaž/budú 5x4m. Dočasne počas stavby novej prístavby k domu, potom chcem pozemok vyrovnávať. Napadlo ma riešenie na zemných vrutoch spraviť z hranolov a starých dosiek podlahu a na to kotviť tu budú.Odpoveď na príspevok od matko291:
@frantisekca no veď o to mi ide, do kociek to bud… @matko291 Tak to mám aj ja. Búda 6x3 metre na 6 zemných vrutoch (samo, že hranoly a dosky).Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@matko291 Tak to mám aj ja. Búda 6x3 metre na 6 … @frantisekca no paráda tak toto som potreboval si prečítať super paráda a v pohode?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@matko291 Tak to mám aj ja. Búda 6x3 metre na 6 … @frantisekca máš spravu