Osobne skusenosti s plech. zahradnym domcekom

Dobry den, rozhodujem sa pri vybere zahradneho domceka a laka ma predstava tohoto na zaklade ceny, farby a velkosti..mate niekto osobne skusenosti ci ste spokojny, drzi to ako ma..Mne sa jedna o zahradny domcek kde budem mat odlozene veci ako bicykel, pneu a naradie, dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marecek55555:

Dobry den, rozhodujem sa pri vybere zahradneho do…
@marecek55555 Počítajte s tým, že tieto domčeky nemajú podlahu, takže budete musieť vybetónovať pod to platňu, ak chcete, aby to vyzeralo ako na obrázku.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od roman_:

@marecek55555 Počítajte s tým, že tieto domčeky n…
@roman_ dakujem za odpoved, to mi je jasne, hlavne ma zaujima kvalita takeho plechenneho domceka
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marecek55555:

@roman_ dakujem za odpoved, to mi je jasne, hlavn…
@marecek55555 U tohoto väčšinou platí, s cenou rastie kvalita, ale iba do určitej sumy. Na náradie do záhrady postačí aj najlacnejšia búda z Poľska, ale bicykel za 2000 by som tam neskladoval.
Odpovedať
Plechove budy su vhodne pocas stavby domu, sam som jednu mal, po 5 rokoch zacala chytat na niektorych miestach hrdzu. Je to plech, cize v lete priserne teplo v zime priserna zima (cize v mrazoch mrzne), aj ked je "odvetrana" tak tam veci hrdzaveli...ale to bolo sposobe tym ze bola na paneloch a ked prsalo tak tahalo vlhost zo zeme, cize doporucujem pekne vybetonovat a riadno zaizolovat kolo stien.aby tam nezatekala voda.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?