Dobry den, potrebovala by som poradit, dali sme si robit schody podla obrazku, aj tk vyzeraju, len zrada nastala v schodiskovych stupnoch.. Tie nam spravili z tej kovovej priemyselnej mriezky, co je pre vyzutu nohu dost neprijemne, a skarede schody su sice zvnutra z garaze do domu, ale botnik je dole, neplanujeme chodit v topankach, navyse pod schodami mame veci takze urcite derave nesmu byt. Kobercove rohoze ani gumene nehrozia, kedze su urobene bezbarierovo do domu a dvere sa otvaraju do garaze cokolvek navyse by zavadzalo..rozmyslame vymenit stupne za protismykovu preglejku (ktora byva vo vozikoch za auto napriklad) alebo slzickovy plech, no trosku sa obavam toho vizualneho efektu. Drevo, hladky plech su smyklave takze to sme zavrhli.zaujima ma co si myslite o tej preglejke? dakujem za radu pripadne foto inspiraciu u vas.. Dakujeeem
Otazka, ako chces dat dole tie plechy? Odhadujem, ze su privarene, tvoria neoodelitelnu sucast spriahnutej konstrukcie a ked ich odstranis , tak sa ti to prenadherne rozide. Jednoduchsie je dat koberec, podla moznosti zatazovy a z dveri ten centimeter a pol odrezat.
Ten bezbarierovy vstup zo schodov do domu mi celkom zasekol procesor...