@yaninca cena je akciova a plati Len pre dane rozmery. Ak budes chciet o par cm vyssiu, ci sirsiu, tak si sakra priplatis. Oznacenie prelisu S, M, L je sirka tych dielcov, z ktorych je poskladana. Hrubka je 42mm, na trhu su aj sirsie. Mne osobne to staci a to mame garaz sucastou domu. Niekomu vadi, ze z vnutornej strany je len strieborna a nie biela, ako inde. Par foto mam v albume, za tu cenu som velmi spokojny.
@bigjamajko jeej vdaka za odpoved.4 cm by stacili urcite aj nam,mame garaz vonku,..dobre sa to cita.striebornu mam rada🙂 od koho si bral prosim?cena,rozmer,servis?kludne do spravy.diik
Mam 3 cenove ponuky na garazovu branu a neviem si vybrat. Z popisu mi to vychadza, ze su +/- rovnake:
Kruzik je najlacnejsia. Pouzity je taliansky motor
Hormann je o 200 euro drahsia. Motor je asi ich vlastny.
Lomax je najdrahsia, 350 euro viac ako kruzik.
Inklinujem ku Kruzikovi, lebo ta cena je fakt dobra a neviem najst nejaky relevantny dovod, preco ich nevybrat. Co myslite?
@erno56 jednoznačne Horman. Na ten aj po xy rokoch kúpiš lamely alebo hoci ktorý diel podľa výrobného čísla. A keď si das lamely priemyselné tak výsledná cena brány je lacnejšia.
@erno56
Súhlasím s @erno56, my používame 3garážové brány Hörman už 16 rokov a doteraz sme neriešili s nimi absolútne nič. Meníme len baterky v diaľkovom, keď sa vybije.
@erno56 pri lacných by som bol opatrný. my máme u rodičov Lomax motor Nice, max. spokojnosť. Tu v okolí DS vídavam veľa vrán, ktoré majú zlúpaný dekor na prednej strane. Obávam sa že to bude presne taký ten "lacný" druh brán.