Odpoveď na príspevok od sisi19:
Dobrý deň, ideme stavať dom. Chcem sa spýtať čo m… @sisi19 ja som mal v projekte radiator, a den par hodin pred realizaciou poteru som natiahol podlahovku. Bol to dobry pocin. V garazi mam v zime 12-15stupnov, ideal na pracu v mikine ale ten pocit, ze nohy su teple od podlahy je na nezaplatenieOdpoveď na príspevok od sisi19:
Dobrý deň, ideme stavať dom. Chcem sa spýtať čo m… @sisi19 Ani nerozmyslaj nad minulo storocnym radiatorom. Ja som na 37m2 natiahol 2 okruhy po 100m trubiek a momentalne tam mam 20.5C. Taktiez si koli vetraniu daj nad garazovu branu vyduch a na druhu stranu nasavanie.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@sisi19 Ani nerozmyslaj nad minulo storocnym radi… @rkorba máte na mysli rekuperáciu?Odpoveď na príspevok od sisi19:
Dobrý deň, ideme stavať dom. Chcem sa spýtať čo m… @sisi19 podlahovku a aspoň dva okruhy. Vždy sa to dá vypnúť, keby je tam dosť teplo aj bez toho. A keby sa to zmení na dielňu alebo iné využite ako vo veľa prípadoch, tak je to tam už pekne nachystané na bežné dokúrenie.Odpoveď na príspevok od sisi19:
@rkorba máte na mysli rekuperáciu? @sisi19 samozrejme ze som hovoril o rekuperacii lebo ta je na vetranie. Dajte si zonovu regulaciu a mate po problemoch.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@sisi19 Ani nerozmyslaj nad minulo storocnym radi… @rkorba nepotis sa pri robote v takej teplote? Ci tam hras len biliard? :D ja mam 3 okruhy + rezervu na ten radiator. pohode tam viem spravit 25stupnov. Na stenu som dal 20eps a na strop 30eps. Branu mam zial z 4cm hrubych panelov, nikto mi nechcel zohnat a urobit v 6cm hrubke. Rekuperaciu mas lokalnu, alebo si garaz napichol na domovu?Odpoveď na príspevok od rapidek:
@rkorba nepotis sa pri robote v takej teplote? Ci… @rapidek ako sa pytala zakladatelka i ja mam garaz v dome, cize rovnaka tepelna kosielka a 2 rury do rekupky extra. V garazi nic velke nerobim na to mam zahradny domcek :-) Mam tam i klimu keby nahodou, ale to len na chladenie, pripadne ked zaparkujem mokre auto na odvlhcovanie.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@jan45 nad cim? @rapidek stara skola ohladom komfortu novej generacie :-)Odpoveď na príspevok od rapidek:
@jan45 nad cim? @rapidek tipnem si že žasne nad tým, aký komfort má jeho autíčko. To musí byť milované lambo.Odpoveď na príspevok od toky1:
@rapidek tipnem si že žasne nad tým, aký komfort … @toky1 myslim, ze je aj problem s pochopenim pisaneho textu. Zateplena garaz s podlahovym kurenim a rekuperaciou nieje automaticky obyvacia izba pre auto. Ja chcem mat komfort pri praci. Tak ako jan45 sedi za pocitacom a nohy ma v teple, tak aj ja chcem mat nohy v teple ked robim napr. Go motora, alebo inu uzitocnu aktivitu.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@rapidek stara skola ohladom komfortu novej gener… @rkorba neviem co si o tom mysliet, to je ako v tej teme kde itckar si zasluzi vyssi plat, ako majster obkladac. Tepelny komfort a cisty vzduch pri praci je pre projektanta samozrejmost, ale ked to ma byt pre cloveka co robi aktivitu v garazi, tak je to sokujuce. Odbornik sa divi a laik zasne... tak nejako to boloOdpoveď na príspevok od rapidek:
@toky1 myslim, ze je aj problem s pochopenim pisa… @rapidek jan45 žasol nad príspevkom od rkoba. A ten v ňom píše, že v garáži nič veľké nerobí na to má záhradný domček. Zato tam má podlahovku a klímu na chladenie prípadne keď zaparkuje mokré auto na odvlhčovanie. Tak som písaný text pochopil ja. 😉Odpoveď na príspevok od toky1:
Mimochodom, mať radiátor v garáži pre sušenie han… a ešte sa aj bavím....Odpoveď na príspevok od jan45:
a ešte sa aj bavím.... @jan45 uz nam k tym pivnym reciam chyba len polliterOdpoveď na príspevok od rkorba:
Ludia sa cuduju normalnym veciam a pytaju sa "zby… @rkorba vlastne máš pravdu. U mňa tiež krúti kde-kto hlavou, že načo mám doma bidet. No neviem... mne príde, že opláchnuť si zadok aj vodou je hygienickejšie ako len použiť sracák. Skôr mi príde divné, že bidet niekto považuje za nadštandard.