Dvere do záhradného domčeka

Dobrý deň. Staviame si záhradný domček, murovaný a zháňam vchodové dvere. Viete mi poradiť? Niečo cenovo výhodné, nepotrebujeme tam dvere ako do domu. Môžu byť drevené, plastové alebo aj oceľové. Minimálne 98 šírka. Klasické alebo aj dvojkrídlové. Dajte tip, kde ste vy kupovali dvere do domčeka alebo do garáže. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Z hornbachu plastove
Odpovedať
ja som kupoval z OBI, je to sice smejd, ale boli 2x lepsie ako z MM, tie by snad ani nehoreli 🙂
Odpovedať
Murovany domcek s bezpecnostnymi (alebo ekvivalent) dverami a bez okien je dobry zaklad na uskladnenie elektrobikov, naradia a inych podobnych veci, ktore sa daju lahko odcudzit a maju aku - taku zaujimavu hodnotu. Keby som mal na to, postavim si murovany aj ja a nepokazil by som ho obycajnymi dverami. Zial, financie nedovolia. Je to sice ina odpoved, aku si cakala, ale tiez moze byt podnetom na zamyslenie.
Odpovedať
@ralf364 Neviem, kto by v záhradnom domčeku vedľa kosačky uskladnil elektrobike. 🤔 A keď už, tak tam radšej dám alarm, než bezpečnostné dvere. Aj ja tam mám čidlo na dverách aj na okne - keby niekto v noci otvoril dvere, tak to začne vrieskať. @lulka06 Kúp obyčajné dvere v obi. Ja som kúpil na záhradný dom za nejakých 100 € a úplne stačia. Tu sú fotky, ako to vyzerá: https://www.modrastrecha.sk/blog/chro...
Odpovedať
@chrobak7 pozrela som celý album,krásna stavba 😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?