Odpoveď na príspevok od majly85:
Niektori tu pisete ze dlzka garaze je vacsia ako … @majly85 ak veci ako naradie kosacky atd budes skladovat inde, tak nejaky priestor naviac nepotrebujes. Ak to planujes skladovat v garazi rataj s priestorom navyse. Tiez rataj s tym ze dnesne auta su nafuknute stale viac a viac tak si daj dobeu rezervu nech ti tam 2 auta vojdu aj o 10 rokov.Odpoveď na príspevok od majly85:
Naradie tam nechcem mat, ani bicykle. Planoval so… @majly85 Pride cenova ponuka a bude rozhodnuté.Odpoveď na príspevok od majly85:
Preco? Ze dve dvere budu drahsie ako jedny velke?… @majly85 no neviem, lahka matika: 2x ram 2x motor 2x montazOdpoveď na príspevok od veronique55:
Ahojte, chcem sa opytat ake mate rozmery samostat… @veronique55 Máš 2 SMART-y, alebo 2 Fordy Ranger ???Odpoveď na príspevok od emilia25:
My teraz ani nie,ze rozsirujeme ale dtcka,co mame… @emilia25 dakujeme za prispevok, sme radi ze mate na nove auto :)Odpoveď na príspevok od sprite001:
@majly85 no neviem, lahka matika: 2x ram 2x moto… @sprite001 No neviem, co som pozeral tak ano vyjde to trocha drahsie, ale podla mna sa to oplati viac. Planujeme dvojgaraz, asi len 6.7m, viac sa nezmesti a zvazujem tam dve brany, len sa bojim aby neboli moz uzke. Budu mat podla mna maximalne 2.9m na sirku. A vsetci mi vravia do hlbky nech idem 8 metrov. Ale pride mi to zbytocne. Budeme tam parkovanie dva modely Y, co nema ani 5 metrov na dlzku. Skor ma trapi ta sirka, lebo je to dost siroke auto a ci tam budeme vediet komfortne vystupovat.Odpoveď na príspevok od majly85:
@sprite001 No neviem, co som pozeral tak ano vyjd… @majly85 co sa tyka hlbky, tak ja lutujem, ze som nesiel na 8m /a mohol som/. teraz mi to chyba.Odpoveď na príspevok od majly85:
@sprite001 No neviem, co som pozeral tak ano vyjd… @majly85 ani nerozmyslaj a nafukuj co sa len da, miesta nikdy nie je dost a auto je najvacsi obyvatel domu ;-)Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@majly85 ak veci ako naradie kosacky atd budes sk… @sousedekovci89 ja osobne si nemyslím ze ta 10r to bude tak ze 2 auta. Bude to skôr luxus, raz toto musí skončiť ze ľudia majú 2-3 auta v domácnosti. Budú sa robiť ústupky a viesť ľudia k tomu aby mali 1 auto. Za mňa osobne stavať garáž pre auto sú vyhodené peniaze, auto je spotrebný tovar...Odpoveď na príspevok od milanista:
@emilia25 dakujeme za prispevok, sme radi ze mate… @milanista To preto, lebo setria na spravnom mieste - varia na plyne a chodia kupovat bomby 😂Odpoveď na príspevok od kejsix:
@milanista To preto, lebo setria na spravnom mies… @kejsix tým vieš ušetriť aj 30-40 euro mesačne. Tak moc by som sa nesmialOdpoveď na príspevok od st89:
@kejsix tým vieš ušetriť aj 30-40 euro mesačne. T… @st89 Šak sa nesmej.Odpoveď na príspevok od st89:
@sousedekovci89 ja osobne si nemyslím ze ta 10r t… @st89 v tomto sa nezhodneme. Lobing automobiloveho priemyslu ma velku moc, zaroven je automobilovy priemysel gigantickym zamestnavatelom to nemozes odstrihnut len tak.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@st89 v tomto sa nezhodneme. Lobing automobiloveh… @sousedekovci89 tak potom zanikne verejna doprava, inak to nevidimOdpoveď na príspevok od st89:
@sousedekovci89 tak potom zanikne verejna doprava… Po precitani diskusii, do garaze planujem klimatizaciu (viem s nou kurit aj chladit a zaroven odsavat vlhkost ked treba. Vetranie tam neplanujem ziadne, snad postaci mikrovetranie cez branu. Vizualizaciu co som si robil vyzera takto, podla mna je to na sirku tak akurat. Odkladaci priestor som spravil vedla garaze. Dom bude uzky, takze vchod az za tym. Ked som si tam dal aj regale, tak miesto vyzera ze tam je.Odpoveď na príspevok od majly85:
Po precitani diskusii, do garaze planujem klimati… @majly85 to už taký dvojizbový byt...Odpoveď na príspevok od st89:
@sousedekovci89 tak potom zanikne verejna doprava… @st89 nehrozi.Odpoveď na príspevok od lenkito10:
Pracovny stol, zverak, naradie - kladiva, srobova… @lenkito10 Drez s teplou vodou? To mi ani nenapadlo. Akoze pripojku na vodu tam chcem mat, ale drez mi vobec ani nenapadol, ale to asi nedam. Kazdopadne tie ostatne veci chcem mat v zahradnom domceku za domom. Kde planujem aj vonkajsie WC, lebo to mi teraz naozaj chyba.