Chceme kupovať garážovú bránu, samozrejme cena je veľmi dôležitá. Dostala som ponuku od p. Szajká z Trhová Hradská. Inak z web stránok www.garazovebrany.eliveport.com alebo http://www.garazovebrany.hupont.hu. Dosť ma prekvapila jeho nízka cena, preto ma zaujíma či nemáte niekto garážovú bránu od neho?
@jankazb rozmer 2600 x 2500 mm, sekcionálna s pohonom (2 dialkové ovládania) s farebnou úpravou na šedú, s montážou a dopravou 1100 Eur. Oproti iným ponukám sa mi to zdá naozaj lacné.
Mal som od neho cenovu ponuku ktora sa zdala prilis malo.Nakoniec som branu objednaval od inej firmy cca o 200,-€ drahsiu.Ostal som prekvapeny ked mi on doviezol branu.Nakoniec sa vyskytlo ze branu som dostal od neho,len cez druhu ruku a samozrejme za viac penazí.S branou som spokojny cca 3.rok bez problémov.Exisuju este ludia ktory nechcu zbohatnut zo dna na den.
@katrinkab Ja mám bránu (nemecká firma) šírka 2500mm, plne zateplená, pohon, dva krát dialkové ovládanie, madlo, núdzové rozblokovanie, farba nočný dub (nebola v akciovej ponuke preto príplatok za farbu). Cena s DPH 1325 EUR ale bez montáže. Vaša cena je dobrá snáď aj tá brána bude dobre fungovať.
Prednedávnom nám montovali brany 2500x2000 s pohonom na diaľkové ovladanie .Brana v bielom prevedeni 780 Eur,príplatok za farbu 120Eur.Vyzeraju byť kvalitné,uvidíme časom.
@katrinkab asi trpím stihomanom ;-) , ale keď sa niekto registruje a okamžite v ten deň dáva pozitívne referencie ( @franto i @nepodstatne ) pôsobí to na mňa akosi opačne ]-( . Tak neviem, neviem. Hlavne ma zaráža 50% záloha z ceny, toho sa dosť bojím. Ak sa mýlim, obom referujúcim sa ospravedlňujem....