Poistenie domu - Uniqa alebo Union - skúsenosti s plnením

Zobraz úvodný príspevok
Dobrý deň, vybavujeme poistenie nehnuteľnosti (RD) a rozsmýšľame medzi Union a Uniqou. Obe ponuky sú podobné cenou aj krytím. Zaujíma nás skôr, ako sa stavajú k tomu, keď sa niečo náhodou stane, či má niekto skúsenosti a potreboval poistenie nehnuteľnosti aj využiť u jednej z týchto dvoch poisťovní. Ďakujem.
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od pariam27652:

@sousedekovci89 Môžem poprosiť dôvod?
@pariam27652 @igor256 nas vytopilo pri vymene strechy (prisla prietrz a zaroven prvy dazd po mesiaci a pol) aj ked sme mali pozakryvane. Najprv nam prislubili preplatenie malovania, v jeden den si vypytali vymery izieb na vypocet a v druhy den vystavili zamietnutie plnenia. Totalne neseriozne konanie. A to neni jedina moja zla skusenost s CSOB financnou skupinou. Rusim u nich postupne vsetko dokonca aj ucet po 15 rokoch
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@pariam27652 @igor256 nas vytopilo pri vymene st…
@sousedekovci89 Účet som u nich zrušila aj ja zhruba po tiež takej dobe, skončila so u nich aj so stavebným sporením, ale poistenie domu i auta mám u nich stále, lebo zatiaľ promptne plnili, Vaša skúsenosť ma nemile prekvapila.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pariam27652:

@sousedekovci89 Účet som u nich zrušila aj ja zhr…
@pariam27652 auto mam este aj ja, ale uz len buduci rok a tiez menim. Ja mams nimi okrem stavebnej sporitelne tolko zlych skusenosti ze stacilo, vkuse nieco.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@pariam27652 @igor256 nas vytopilo pri vymene st…
@sousedekovci89 tak toto nerád čítam, pretože my máme u nich viacero vecí, okrem iného aj bývanie poistenie tiež. hádam sa nedostaneme k podobnej skúsenosti.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?