Odpoveď na príspevok od pariam27652:
@sousedekovci89 Môžem poprosiť dôvod? @pariam27652 @igor256 nas vytopilo pri vymene strechy (prisla prietrz a zaroven prvy dazd po mesiaci a pol) aj ked sme mali pozakryvane. Najprv nam prislubili preplatenie malovania, v jeden den si vypytali vymery izieb na vypocet a v druhy den vystavili zamietnutie plnenia. Totalne neseriozne konanie. A to neni jedina moja zla skusenost s CSOB financnou skupinou. Rusim u nich postupne vsetko dokonca aj ucet po 15 rokochOdpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@pariam27652 @igor256 nas vytopilo pri vymene st… @sousedekovci89 Účet som u nich zrušila aj ja zhruba po tiež takej dobe, skončila so u nich aj so stavebným sporením, ale poistenie domu i auta mám u nich stále, lebo zatiaľ promptne plnili, Vaša skúsenosť ma nemile prekvapila.Odpoveď na príspevok od pariam27652:
@sousedekovci89 Účet som u nich zrušila aj ja zhr… @pariam27652 auto mam este aj ja, ale uz len buduci rok a tiez menim. Ja mams nimi okrem stavebnej sporitelne tolko zlych skusenosti ze stacilo, vkuse nieco.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@pariam27652 @igor256 nas vytopilo pri vymene st… @sousedekovci89 tak toto nerád čítam, pretože my máme u nich viacero vecí, okrem iného aj bývanie poistenie tiež. hádam sa nedostaneme k podobnej skúsenosti.