Odpoveď na príspevok od malamoni:
Dobrý deň. Svokrovci majú od septembra dohodnutýc… @malamoni pri minusovych teplotach urcite nie, to lepidlo nie je masa betonu co sa nejako samo zahreje pocas hydratacie. Uz pod 5 stupnov je to riziko.Odpoveď na príspevok od malamoni:
Dobrý deň. Svokrovci majú od septembra dohodnutýc… @malamoni lepit EPS na stenu sa da penou do minusu. Pred zimou by som to dal maximalne do sietky, lepidla, a to len v den ked bude trosku teplejsie a ziadne hlboke mrazy vnoci. Kym sa pohybuju teploty tak ako teraz ze -8 az 0 tak by som omietku nerobil. Zalezi od lokality. Komarno na tom bude trosku lepsie Orava asi o par mesiacov. Ale ak daju zaruku tak nech to urobia aj pri -20...Odpoveď na príspevok od igor256:
@malamoni lepit EPS na stenu sa da penou do minus… @igor256 nikto ti nedá záruku. Keď mrzne tak sa nerobia mokré procesy.Odpoveď na príspevok od blackp:
@igor256 nikto ti nedá záruku. Keď mrzne tak sa n… @blackp však tak som to myslel, že keď sú takí odborníci, že vedia robiť aj v zime alebo majú špeciálny materiál nech dajú na prácu záruku. Čo nedajú tak teda nech to nerobia.Odpoveď na príspevok od igor256:
@malamoni lepit EPS na stenu sa da penou do minus… @igor256 Jedna vec je záruka, druhá potom vymáhanie opráv.