Vianočné svetielka proti lastovičkam

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte. Nastal čas riešiť spôsob, ako zabrániť lastovičkam ničiť nám fasádu. 2 roky s nimi bojujem, celá fasáda novostavby dookola je zasvinena od nich. Viem o hrotoch, pásoch, lankach...napadlo mi, či by na tento účel neposlúzili vianočné svetielka. Tie aspoň tak nespatia. Nemáte s tým niekto skúsenosti? Prípadne si rada prečítam váš názor. Poprosím milovníkov lastovičiek zdržať sa nevyžiadanych komentárov. Ďakujem
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od zefe:

@ecuk reflexna paska tiez funguje https://www.sup…
@zefe hmmm...to už radšej tie hroty... radšej ako zašpinena fasáda 🙈
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kampap:

tie svetielka, no neviem ci ti pomozu, videl som …
@kampap Nečítal som to všetko, to sa priznávam, ale to tie svetielka by akože mali byť zasvietené nonstop, aby tam tie lastovičky nechodili? Alebo?
Odpovedať
skor asi islo o to samotne zavesenie, no ci by take nieco mohlo fungovat. aj ked sa mnoho ludi brani tym hrotom, tak si myslim, ze lepsieho zabezpecenia proste aj tak nie je
Odpovedať
@matusko48 nie, svietili by len cez zimné obdobie dajme tomu. Ide o to, dat tam "niečo", čo by im zabránilo stavať hniezda, a čo by možno vyzeralo lepšie ako tie hroty. Ako plus by bola tá funkcia ozdoby cez Vianoce
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od ecuk:

@matusko48 nie, svietili by len cez zimné obdobie…
@ecuk Pokiaľ nechceš dávať hroty, tak vyskúšaj tie svetielka. Proste uvidíš, či to fungovať bude alebo nie. Keď nie, tak sa vymyslí niečo ďalšie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gigisuli:

@ecuk Pokiaľ nechceš dávať hroty, tak vyskúšaj ti…
@gigisuli len ja už nechcem skúšať, chcem ísť na istotu, lebo už 2 roky nič iné nerobím len ich plasim a sucham fasádu. Už stačilo. Len som chcela vedieť, či náhodou niekto nemá osobnú skúsenost so svetielkami.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?