Odpoveď na príspevok od zimba2:
Nakoniec máme 0396 @zimba2 Zdravím Vás, môžem Vás poprosiť foto domu s tou 0396 uvažujeme aj my nad ňou len sme ju nikde nenašli v reále. ĎakujemOdpoveď na príspevok od sikinecko:
@zimba2 Zdravím Vás, môžem Vás poprosiť foto domu… @sikinecko ideal podla mna aj tak vyhladat to nazivo nejak. lebo vidis, ze fotky mozu skreslovat. na kazdej to inak ukaze.Odpoveď na príspevok od zimba2:
@sikinecko @zimba2 s hnedymi oknami a strechou, to vyzera dobre. Aku strechu mate?Odpoveď na príspevok od kebabstar:
@sikinecko ideal podla mna aj tak vyhladat to naz… @kebabstar presne tak, kamarat mi nedavno posielal fotky ich domu, celkovo aj fasadu a celkom som aj zavidel, ako paradne im to vsetko vyzera. a potom som prisiel na navstevu a fasada bola nazivo uplne strasna :-D cize ano, fotky velakrat neskutocne vedia skreslovat.Odpoveď na príspevok od richto:
@kebabstar presne tak, kamarat mi nedavno posiela… @richto hej, presne, a to mozes mat aj fotak dobry, ale staci nejake ine nastavenie na monitore, iny jas na mobile a uz je to iny odtien. preto sa odporuca si nazivo pozriet pri vsetkom tie farebne prevedenia, to zvyknu aj vyrobcovia alebo predajcovia uvadzat.Odpoveď na príspevok od richto:
@kebabstar presne tak, kamarat mi nedavno posiela… @richto so všetkým to podľa mňa platí, že naživo treba vyberať, vidieť, lebo je to iné, to vidíš už len pri obchodoch s nábytkom, že častokrát produktové fotky nemajú dokopy nič spoločné s realitou.Odpoveď na príspevok od zimba2:
@sikinecko @zimba2 je pekna, je taka jemna, nazivo vyzera este lepsie by som povedal ako na fotkach. Brat ju tiez daval na dom a je to pekne. Nadcasove, netuctove.Odpoveď na príspevok od majak0:
@zimba2 s hnedymi oknami a strechou, to vyzera do… @majak0 strechu máme takú vínovú neviem názov