Odpoveď na príspevok od arcticcode:
@sousedekovci89 Nooo, by si sa divil niektorým ve… @arcticcode ale tak atlas neni vyrobok cisto pre merkury. Ja som voci merkury skepticky pokial nejde o zakladne materialy. Napr. Sdk som odtial nakupoval, je v pohode. Ale napr. Zateplovacie lepidlo som nemal tu odvahu riskovat. Dvere interierove som tam tiez kupoval a nikdy viac. Kachlicky som odtial kupoval a su v pohode. Fasadu by som sa odtial bal kupit.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@arcticcode ale tak atlas neni vyrobok cisto pre … @sousedekovci89 A čo je dverám od Mercury ?Odpoveď na príspevok od petersd:
@sousedekovci89 A čo je dverám od Mercury ? @petersd neviem kto (ci oni ci vyrobca) mi uplne zvrzali objednavku. Kedze to bolo v case korony a do merkury sa nedalo dodtat lebo nie som firma/zivnostnik, uplne ignorovali mailove kontaktovanie a nedvihali telefonicku linku.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@petersd neviem kto (ci oni ci vyrobca) mi uplne … @sousedekovci89 tak to mas problem s ludmi, nie dverami... Moja skusenost je, ze dvere z merkury za 70€ su lepsie ako z obi za 40 a oboje su horsie ako znackove za vela penazi... Parametre: tuhost (ked su makke, vylagruje sa klucka, lebo sa pod nou prehybaju), zamok, material (folia lakovanie)...Odpoveď na príspevok od minoo:
@sousedekovci89 tak to mas problem s ludmi, nie d… @minoo no makkost ani nejdem riesit lebo su ako blato. Ale aby v objednavke 6 dveri bolo tolko chyb (nespravne skla na 4 z 5 dveri so sklami, zle vyfrezovane otvory na spojku zarubne, vadny kus pantoveho uchytenia do zarubne, protokus klucny na zarubni vyskovo mimo 2 cm na jednej zarubni oproti ostatnym) je trosku privela vad v jednej objednavke.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@minoo no makkost ani nejdem riesit lebo su ako b… @sousedekovci89 jaj ja si pod zvrzanou objednavkou predstavujem, ze prislo nieco ine, nie ze to bolo zle vyrobene - to uz je problem s vyrobkom, to hej...Odpoveď na príspevok od minoo:
@sousedekovci89 jaj ja si pod zvrzanou objednavko… @minoo no prisla mi v 4 z 5 dveri v objednavke co mali mat sklo s inymi sklami ako som zadaval. Toto neviem vyhodnotit ci posrali nieco MM pri zadavani zakazky alebo vyrobca odignoroval co mal v objednavke.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@minoo no prisla mi v 4 z 5 dveri v objednavke co… @sousedekovci89 Pri MM sa nedá spoliehať na eshop a už vôbec nie na slovensku. Oni to totiž najprv posielaju tie objednavky do katowic, či do jakej poľskej riti a stadiaľ to posielaju na pobočku, kde si si objednal a tam ti to nachystaju. No a vieš jaki su poliaci. Dajaky Jontek zobere, poda Andrzejovi, tomu sa to vysype, dajak pozbiera, poruca naspäť, poda Gregorzowi a tak dokolečka... potom jasne, že na slovensko pride niečo, čo je uplne ine ako to, čo si zadaval ty :DOdpoveď na príspevok od arcticcode:
@sousedekovci89 Pri MM sa nedá spoliehať na eshop… @arcticcode no objednaval som to fyzicky na predajni tesne pred koronou 😃 a aj prave preto co pises som velmi rezervovany k nakupom v MM.Odpoveď na príspevok od arcticcode:
@sousedekovci89 Pri MM sa nedá spoliehať na eshop… @arcticcode mám ako pozitívne, tak aj negatívne skúsenosti s MM. Syn si bol naložiť do auta 20m2 dlažby s tým, že je to gress. No a nebol to gress. Takže na druhý deň to bol vrátiť, pritom mu predajca pri kupovaní vysvetľoval, že isto je to gress. Ale napríklad s vaňou , respektíve všeobecne so sanitou sme spokojní.. Kupoval tam tiež takú veľkú drahú skriňu-šatník, cca 280x230cm. No a ked som mu to skladal, tak som myslel, že pri tom porodím. Strašne zlé popisy, v návodoch nepresné a zmatočné informácie.. Napríklad skriňa z Ikea bola excelentne popísaná v návode. To sa nedalo porovnať. Ale rozdiel v kvalite prevedenia som nepostrehol.. V cene už hej. Nemôžem vyložene povedať, že by predávali nekvalitné veci, ale môžem povedať, že prístup predavačov v MM je otrasný v porovnaní s inými veľkoobchodmi nábytku. Ak však viete, čo potrebujete, tak v MM si viete vybrať to isté za oveľa nižšiu cenu, ako inde.. To je moja skúsenosť.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@arcticcode no objednaval som to fyzicky na preda… @sousedekovci89 @arcticcode Musím len súhlasiť. Ten ich e-shop je strašný, ani neviem, či niekomu sa podarí cez neho urobiť nákup... A čo sa týka cien, MM už začína byť strašný tiež. Už ani neviem pre čo konkrétne, ale ja stále v dobrom spomínam na Baumax. Napr. dvere, čo som dávno nakúpil fungujú spoľahlivo dodnes. Kadejaké OdBI, H-bachy, Castoranmi a podobné reťazce majú veľa tovarov svojich vlastných značiek a to najmä preto, aby si zákazník nevedel porovnať ceny u konkurencie... V marketoch je to všade na jedno kopyto. Asi sa zase začneme uchyľovať ku malým špecializovaným predajniam.Odpoveď na príspevok od petersd:
@sousedekovci89 @arcticcode Musím len súhlasiť. … @petersd Ťažko povedať, castorama ma celkom fajn tie MacAllister mašinky... Baumax mal tiež svoju značku, volala sa OK. Obi má teraz ten Lux tools - ja napr. mám lux tools baterkovú sadu (priklepka, skrutkovač, vrtacie kladivo, flexa, priamočiarka) a som nadmieru spokojny. A keď odíde baterka, tak za dvacku máš novú. Cenovo sa s tým môže porovnávať jedine parkside, lenže aj ten šiel kvalitativne už do prdele, tak jak black&dekel. Už nie sú tie značky to, čo bývali... Mám aj sadu Narex kamuflaž a povedal by som, že kvalitovo je maximalne na jednej urovni s lux tools. Aku skrutkovaťč má akurát 65Nm, preto som si ho kupil, aby zvladal 180mm torxy zavrtať až do konca. Ale jedna baterka 65€Odpoveď na príspevok od arcticcode:
@petersd Ťažko povedať, castorama ma celkom fajn … @arcticcode Všetko padá do prdele, a smutné je, že aj staré osvedčené značky. Napr. pred pár dňami mi odišla flexka Bosch PROFI, ktorú som ale používal len na doma. Teda koľko toho mohla mať najazdené ? Úplný minimum !!! Vyzerá to na uhlíky, už som aj objednal na Temu. Po skúsenostiach so súčasným el. náradím si už ani vôbec nemyslím, že tie čínske budú horšie oproti "Bosch PROFI" 😁. Keď v Castorame, alebo aj tu teraz, vidím značku Mac Allister vždy ma napadne "Sám doma". (zrejme aj taký bude spoľah) 🤣Odpoveď na príspevok od petersd:
@arcticcode Všetko padá do prdele, a smutné je, ž… @petersd Boschky už som si dlhšie všimal, že dajako zošitovateli. :D Už je tomu aspoň zo 7-8 rokov, čo sa popsuli. A parkside to iste...