Odpoveď na príspevok od terry25:
Neviete mi povedať, koľko rezov vydrží jeden drôt… @terry25 mám doma robenú, spravil som s ňou celý dom a ešte teraz žena reže zbytky. Ako som tam dal prvý krát odporový drôt, tak tam je doteraz... Neviem prečo by sa mal prepalit, ak je dobré zladený drôt / zdroj. Zdroj mám 16V/5A regulovatelný. Drôt mám 5ohm/1m.Odpoveď na príspevok od kejsix:
Ten drot sa vyslovene neprepali, ale tepelnym nam… @kejsix @megadesign Vďaka, jeden náhradný je v balení, ale predajca núkal ďalšie po 10 eur. Tak snáď vydržím s tými dvoma.Odpoveď na príspevok od terry25:
@kejsix @megadesign Vďaka, jeden náhradný je v … @terry25 Kym budes potrebovat ten jeden nahradny, zabudnes kde si ho dal. To pozeras tu sivu na allegre?Odpoveď na príspevok od kejsix:
@terry25 Kym budes potrebovat ten jeden nahradny,… @kejsix áno, predávajú ju v akcii za 144 aj dopravou na dobierku. Na Bazoši po 180 použitéOdpoveď na príspevok od kejsix:
@terry25 Kym budes potrebovat ten jeden nahradny,… @kejsix má ich aj Amazon. https://www.amazon.de/-/en/Polystyren...Odpoveď na príspevok od terry25:
@kejsix áno, predávajú ju v akcii za 144 aj dopra… @terry25 Mám ju tu. Nič moc, treba s ňou jemne. Ale za 150€ je fajn.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@terry25 mám doma robenú, spravil som s ňou celý … @terry25 no neviem, ale toľko € by som za to nedal... Vrchná doska zo starého stola, dve závitové tyče, dve drezúrové ložiská (s drážkou)nad a pod ložiskami matice, aby sa dala fixnut výška drôt - stôl, na jednej strane odporovy drôt fix uchytený, na druhom konci tažná pružina, aby drôt vedel pružiť. Zdroj napríklad zo starého PC... Takže len cena drôtu...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@terry25 no neviem, ale toľko € by som za to neda… @megdesign jaaaj, ma to ja nemám čas. Nestíham nejako. Makám, aby som do konca roka skolaudovalOdpoveď na príspevok od terry25:
@megdesign jaaaj, ma to ja nemám čas. Nestíham ne… @terry25 za dve hodinky som to mal zbúchané.. ale tvoja voľba... 😉