Prasklina na čelnej strane domu a v interiéry

Dobrý deň, čo si myslite o takýchto prasklinách na čelnej fasáde rod. domu a samotnom interiéry. Dom nie je podpivničený a ma betónový strop. Ževraj dávno pradavno bola pred domom jama na skladovanie obilia resp. niečo také. Ďakujem za odpovede 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@dawen121 zavola sa stavebny inzinier a ohliadka. Inernetove rady su zadarmo, ale obhliadku nikdy nenahradia.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dawen121:

Dobrý deň, čo si myslite o takýchto prasklinách…
@dawen121 jednoznacne niekoho od statiky. Niektore z tych prasklin su v pohode k inym sa ti musi vyjadrit statik.
Odpovedať
Ďakujem za odpovede. Dom nemá spravený veniec čo si o to myslíte má takýto dom budúcnosť ?
Odpovedať
Profilova fotka
@dawen121 v Europe mas miliony domov bez venca, ktore doteraz stoja. Ak respektujes sposob akym boli postavene, nie je s tym problem. Je trosku vacsi problem najst profesistu napr. na strechu, ale ak vies co a jak, nic nemozneho. Stary dom ma stale nejake problemy, ktore musis riesit. Ak ich riesit nevies/nechces, stary dom nekupuj alebo kup, zburaj a postav novy.
Odpovedať

Ďakujem za odpovede. Dom nemá spravený veniec čo …
@dawen121 stale ma ako pisal @mgx, zaroven stale je moznost ten veniec napr. dorobit pri vymene strechy a p.odpovede na toto ti vsak daju len odborne sposobile osoby ktore ten dom pozru (nie od stola).
Odpovedať
Aký máte názor na stav krovu ? Škridla bola robená cca 10r dozadu.
Odpovedať

Aký máte názor na stav krovu ? Škridla bola roben…
@dawen121 premarnena prilezitost 😃
Odpovedať
Profilova fotka
@dawen121 pekny suchy stav, ale chce to obhliadku ;). SKoda,ze nedali poistnu hydroizolaciu. Takto tam mozes skladovat maximalne kartonove krabice. V zime ked nasnezi, napada ti tam sneh.
Odpovedať
Ďakujem za info
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?