Odpoveď na príspevok od morenitka:
Ahojte, Prosím vás, ako správne nazvať tieto biel… @morenitka výrobcov je viacero, napadá mi Fundermax, alebo HPLOdpoveď na príspevok od morenitka:
Ahojte, Prosím vás, ako správne nazvať tieto biel… @morenitka alebo alucobond. Hladaj kompozitne obklady ale priprav sa ze to su fasady s vyssou cenovkouOdpoveď na príspevok od morenitka:
Ďakujem pekne A dávali ste si to aj reálne niekto? @morenitka my sme mali v plane ale nakoniec sme dali imitaciu z omietky. Ako som pisala tak cena je vysoka. My sme chceli nieco podobne ako tu spominany cetris (nespomeniem si teraz) a cena dosiek vychadzala okolo 200e stvorak. A to ti treba este konstrukciu a montaz priratat.Odpoveď na príspevok od wivik:
@morenitka my sme mali v plane ale nakoniec sme d… @wivik môžete mi poslať ako vyzerá, ta imitácia z omietky?Odpoveď na príspevok od morenitka:
@wivik môžete mi poslať ako vyzerá, ta imitácia z… @morenitka najlacnejšie tuším boli okolo 65€/m2 ale rátať treba cca 90€/m2 len za dosky. Aj my sme tak plánovali, ale keďže fasáda sa robí pri konci tak už človek pozerá inak na tie financie. Alternatíva bola nalepiť dlažbu alebo tá omietka, ale to je tiež vyššia cena oproti klasickej, ak si to nerobí človek sám teda.Odpoveď na príspevok od morenitka:
@wivik môžete mi poslať ako vyzerá, ta imitácia z… @morenitka posielam ti do spravy.Odpoveď na príspevok od morenitka:
Ďakujem pekne A dávali ste si to aj reálne niekto? @morenitka ja som to chcel ako zástenu. Pri zadnom vchode do domu. Ale keď som zistil cenu, tak som kúpil OSB a natiahol som na ňu fasádnu omietku. Vyšlo ma to štvrtinu v porovnaní s Fundermaxom.Odpoveď na príspevok od zicher:
@morenitka ja som to chcel ako zástenu. Pri zadno… @zicher pošleš foto?