Odpoveď na príspevok od duzu:
@markpp to je len podľa teba ale podľa tabuliek … @duzu vau mas teda prehlad 👍️ co robis vo svojom volno case ? alebo sa nejako venujes tejto oblasti ?😃 lebo ja teda osobne nemam az tak prehlad v tom dreve, no pouzivam na kurenie brikety.Odpoveď na príspevok od medardo:
@duzu vau mas teda prehlad 👍️ co robis vo svojom … @medardo mal som takú prácu že som mohol robiť čo som chcel akurát som sledoval ako prebiehajú výpočty, otvorené i 5 okien a plánoval som akurát kupovať krbobú vložku tak som čítal všetko možné i to ako najskôr ošetrovať dubové drevo, na to má pršať asi 2 r aby sa zbavilo triesloviny až následne sušiť , ale to u nás veľmi nerastie, môžem kupovať najvýhodnejšie buk , presne merané na kubíky akurát je to prácnejšie lebo predávajú 4 m guľatinu, dá sa však kúpiť i vysušenú porezanú a ukladanú v paletách ale drahšie a dovoz som chcel len pár kubíkov no musíš zaplatiť celú tatrovku tak mám drev na x rokov, mal som kde uložiť lebo sa už nič nechová tak mám v maštaliach i garáž nie len drevo, brikety sú drahšie aj ked viac vysušené aspoň niektoré