Odpoveď na príspevok od ondrodk:
Sme partia s oravi.Radi vám dom zatepliť mame kva… @ondrodk a čo s lešenim?Odpoveď na príspevok od eurofuser:
@ondrodk a čo s lešenim? @eurofuser Mate možnosť zohnať alebo nie.Mi si ho vieme postavitOdpoveď na príspevok od ondrodk:
@eurofuser Mate možnosť zohnať alebo nie.Mi si ho… @ondrodk mali by ste mať! predstavte si taxikara bez auta!?Odpoveď na príspevok od eurofuser:
@ondrodk mali by ste mať! predstavte si taxikara … @eurofuser Není problém len som sa pital.Len cena je oto vecia.Ale ako chcete viOdpoveď na príspevok od ondrodk:
@eurofuser Není problém len som sa pital.Len cena… @ondrodk prečo bude cena vyššia?Odpoveď na príspevok od ondrodk:
@eurofuser Není problém len som sa pital.Len cena… @ondrodk je nutne lesenie na klasicky bungalov ? u mna a susedov robili takto domy bez, z rebrika alebo si dali dosky na kozyOdpoveď na príspevok od shadowmilan:
@ondrodk je nutne lesenie na klasicky bungalov ? … @shadowmilan jaj nevedel som o aký dom sa jedna jasne to netreba lešenie.C3na koli tomu doprava lešenia s oravi až kvam.Vecsinov keď takto robíme ďaleko lešenie je zo kólia. A napíšete koľko je to štvorcov.A ide jedna farba alebo viac . Ďakujem