Diskusiu odoberá 1 človek

Koľko možno držať omietku emporio?

Čauko, idem riešiť tohto roka fasadu - silikonovou omietkou Emporio. A chcel by som sa opytať - od namiešania, do akeho časoveho horizontu ju treba použiť? Ide o to, že ceny sú ešte dajme tomu lacné, o mesiac už také lacné nebudú, takže by som si to dal namiešať teraz, ale aplikovať plánujem až niekedy v júni... dá sa to tak? Nepopsuje sa to?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od arcticcode:

Čauko, idem riešiť tohto roka fasadu - silikonovo…
Kľudne
Odpovedať

@arcticcode a nedá sa kúpiť v rôznom farebnom vyhotovení?aby si nemusel nič namieššávať pre farbu, rozmikšuješ ked budeš potrebovať , akurát skladovať v suchu aby nenavlhlo,lebo to stvrdne,pripravená vo vedrách sa musí celá použiť ak sa tam dostane vzduch, časom to zvtrdne
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@arcticcode a nedá sa kúpiť v rôznom farebnom vyh…
@duzu No myslel som to tak, že to už stavebniny miešaju priamo farebny odtieň zo vzorkovinka, aky si vyberieš, lebo ta omietka sa predava len biela a až oni ti ju v stavebninach natonuju, len je otazne, či sa to potom nepokazi, alebo čo.
Odpovedať

@duzu No myslel som to tak, že to už stavebniny m…
@arcticcode takú som nekupoval , žeby sa musela namiešať farba v stavebninách , kúpiš to hotové v práškovej podobe vo vreciach alebo vo vedrách už nariedené
Odpovedať

@arcticcode mám ju namiešanú leto pred koronou.. t.j. 5 rokov a stále sa dá použiť. Nie je skysnutá, nesmrdí a po zaschnutí drží.. Uskladnená je v pivnici cca pri 15°C
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@arcticcode mám ju namiešanú leto pred koronou.. …
@zicher Minuly rok sme ťahali 13 rokov odležanú v pivnici a bez problémov 😂 Ale neviem už, aká to bola.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@arcticcode mám ju namiešanú leto pred koronou.. …
@zicher Ďakujem za info. Už sa im uráčilo zdvihnúť telefon a povedali mi, ževraj 3 mesiace. Ale osobne si tiež myslím, že to vydrží aj viac, ak sa dobre skladuje, nenechá sa na mraze, alebo na slnku vedrá a pod... :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?