Odpoveď na príspevok od arcticcode:
Čauko, idem riešiť tohto roka fasadu - silikonovo… KľudneOdpoveď na príspevok od arcticcode:
Čauko, idem riešiť tohto roka fasadu - silikonovo… @arcticcode a nedá sa kúpiť v rôznom farebnom vyhotovení?aby si nemusel nič namieššávať pre farbu, rozmikšuješ ked budeš potrebovať , akurát skladovať v suchu aby nenavlhlo,lebo to stvrdne,pripravená vo vedrách sa musí celá použiť ak sa tam dostane vzduch, časom to zvtrdneOdpoveď na príspevok od duzu:
@arcticcode a nedá sa kúpiť v rôznom farebnom vyh… @duzu No myslel som to tak, že to už stavebniny miešaju priamo farebny odtieň zo vzorkovinka, aky si vyberieš, lebo ta omietka sa predava len biela a až oni ti ju v stavebninach natonuju, len je otazne, či sa to potom nepokazi, alebo čo.Odpoveď na príspevok od arcticcode:
@duzu No myslel som to tak, že to už stavebniny m… @arcticcode takú som nekupoval , žeby sa musela namiešať farba v stavebninách , kúpiš to hotové v práškovej podobe vo vreciach alebo vo vedrách už nariedenéOdpoveď na príspevok od arcticcode:
Čauko, idem riešiť tohto roka fasadu - silikonovo… @arcticcode mám ju namiešanú leto pred koronou.. t.j. 5 rokov a stále sa dá použiť. Nie je skysnutá, nesmrdí a po zaschnutí drží.. Uskladnená je v pivnici cca pri 15°COdpoveď na príspevok od zicher:
@arcticcode mám ju namiešanú leto pred koronou.. … @zicher Minuly rok sme ťahali 13 rokov odležanú v pivnici a bez problémov 😂 Ale neviem už, aká to bola.Odpoveď na príspevok od zicher:
@arcticcode mám ju namiešanú leto pred koronou.. … @zicher Ďakujem za info. Už sa im uráčilo zdvihnúť telefon a povedali mi, ževraj 3 mesiace. Ale osobne si tiež myslím, že to vydrží aj viac, ak sa dobre skladuje, nenechá sa na mraze, alebo na slnku vedrá a pod... :)