Odpoveď na príspevok od ricir:
Poznám firmu na východnom Slovensku čo sa tomu ve… @ricir môžte mi poslať kontakt na firmu dakujemOdpoveď na príspevok od 73monika73:
@ricir môžte mi poslať kontakt na firmu dakujem @73monika73 zdravim, nájdite si na FB skupinu Stav-art a napíšte im. Číslo na nich už nemamOdpoveď na príspevok od monikakle:
Zdravím, má niekto na fasáde domu imitáciu dreva … @monikakle Ja som robil omietku Ceresit Visage Wood - pozrite môj album. Robil som to sám.Odpoveď na príspevok od 1michal89:
@monikakle Ja som robil omietku Ceresit Visage W… @1michal89 sikovny si, vyzera to fakt pekne. bolo s tym vela roboty?Odpoveď na príspevok od timea59:
@1michal89 sikovny si, vyzera to fakt pekne. bolo… @timea59 Treba mať pritom pomocníka hlavne pri vyrážaní formy a nedá sa to spraviť za 1 deň kvôli schnutiu separačného oleja ktorým sa natiera forma. Potom už len dobrúsiť detaily.Odpoveď na príspevok od 1michal89:
@timea59 Treba mať pritom pomocníka hlavne pri v… @1michal89 formy si kupoval či sa to dá požičať?Odpoveď na príspevok od pavol_skalicky:
@1michal89 formy si kupoval či sa to dá požičať? @pavol_skalicky Dá sa požičať v MPL ale farbu som kupoval v ČR - polovičná cenaOdpoveď na príspevok od 1michal89:
@pavol_skalicky Dá sa požičať v MPL ale farbu so… @1michal89 koľko chcú za požičanie?Odpoveď na príspevok od bausut75:
@1michal89 koľko chcú za požičanie? Myslím že nič. Platil som asi iba zálohu ktorú mi potom vrátili ale kupoval som od nich omietku aj separačný olej.