Fasada na dome

Zdravim,čo myslíte je dobré natiahnuté lepidlo na dome?Nebude prerazat fasáda?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od saxy16162005:

Zdravim,čo myslíte je dobré natiahnuté lepidlo na…
@saxy16162005 a prečo vôbec lepidlo?, ak sa zatepľuje tak až potom, ak len novú maľovku , či stierku nie je nutná
Odpovedať

Zdravim,čo myslíte je dobré natiahnuté lepidlo na…
@saxy16162005 čo akože koho kto má prerážať? 😂 Nič nebude prerážať. Farba prekryje. Riešiš somariny... Je to dobré.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@saxy16162005 a prečo vôbec lepidlo?, ak sa zatep…
@duzu akože prečo lepidlo? 😃 No asi preto, lebo tam má zateplené EPS a na to musí ísť sieťka a lepidlo...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@duzu akože prečo lepidlo? 😃 No asi preto, lebo t…
@megdesign ved som písal, že až po zateplení ,následne stierku, naviac cez zateplenie nemôže prerážať z fasády
Odpovedať
Ja len sa pýtam lebo ozaj do toho nevidím ,tak aspoň nejaký názor 🙏my sme mali brizolit,nato nalepil polystyren a zatiahol lepidlom.tak len som chcela vedieť či to tak má vyzerať a či náhodou to nebude prerazat keď da fasádu lebo teraz sa mi ešte vidí že to všetko vidieť v podstate každu tablu toho polystyrénu. Ďakujem pekne za odpovede
Odpovedať

@megdesign ved som písal, že až po zateplení ,ná…
@duzu ale veď ona to má zateplené, na tom sieťku Kleber a obáva sa, či tie fľaky na klebri nebudú presvitať cez fasádu...
Odpovedať

@duzu ale veď ona to má zateplené, na tom sieťku …
@megdesign presne tak
Odpovedať

Ja len sa pýtam lebo ozaj do toho nevidím ,tak as…
@saxy16162005 áno má to tak vyzerať. To čo vidíš ohraničené ako obdĺžnik nieje tabuľa polystyrénu, ale pás sieťky... Pravdepodobne veľká plocha tak to robili po častiach a tie nadpájania na klébri je vidno vždy...
Odpovedať

@megdesign presne tak
@saxy16162005 natiahli aj druhú vrstvu klebru, alebo dávali len jednu a sieťku? Možno pre pokoj v duši by som zatiahol ešte jednu vrstvu len klebru, lebo ako pozerám sú tam kotvy a nemajú ani štuple, ani nie sú zafrézované... Tie dosť často presvitajú na jar a jeseň, resp. za sychravého počasia...
Odpovedať

@saxy16162005 áno má to tak vyzerať. To čo vidíš …
@megdesign dobre ďakujem Vám 🙏a si predstavte že to robil jeden sám chlapik 🤦
Odpovedať

@megdesign dobre ďakujem Vám 🙏a si predstavte že…
@saxy16162005 veď preto, že to robil sám, je to hentak dokúskované.... Kedy boli viacerí, ťahá sa celý pás naraz...
Odpovedať

@saxy16162005 natiahli aj druhú vrstvu klebru, al…
@megdesign len jednu vrstvu dával a sieťku
Odpovedať
Článok sa načítava...

@saxy16162005 tak by som mu dal spraviť ešte jednu vrstvu čisto len riedky Kleber... "Ak je potrebné vyrovnať vrstvu z dôvodu viditeľných spojov, je možné naniesť lepiacu maltu ešte raz, ale v hrúbke cca 2 mm. Pri väčšej hrúbke vrstvy od 3 mm je potrebné opätovné vystuženie."
Odpovedať

@saxy16162005 tak by som mu dal spraviť ešte jedn…
@megdesign hej to som myslela tiež ,tak sa spytam čo ďalej a azda to navrhne sám.
Odpovedať

@saxy16162005 sused zatepľoval sám aj mesiac, akurát stierku robili naraz a nepresvitá nič
Odpovedať

@saxy16162005 sused zatepľoval sám aj mesiac, aku…
@duzu tak super ,musím sa pýtať aby som vedela či dobre 😀
Odpovedať

@duzu tak super ,musím sa pýtať aby som vedela či…
@saxy16162005 mal výhodu , že mal vlastné lešenie aspoň na jednu stenu, ked stierkovali požičal , brata má stavbára v stavebninách
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?