Odpoveď na príspevok od saxy16162005:
Zdravim,čo myslíte je dobré natiahnuté lepidlo na… @saxy16162005 a prečo vôbec lepidlo?, ak sa zatepľuje tak až potom, ak len novú maľovku , či stierku nie je nutnáOdpoveď na príspevok od saxy16162005:
Zdravim,čo myslíte je dobré natiahnuté lepidlo na… @saxy16162005 čo akože koho kto má prerážať? 😂 Nič nebude prerážať. Farba prekryje. Riešiš somariny... Je to dobré.Odpoveď na príspevok od duzu:
@saxy16162005 a prečo vôbec lepidlo?, ak sa zatep… @duzu akože prečo lepidlo? 😃 No asi preto, lebo tam má zateplené EPS a na to musí ísť sieťka a lepidlo...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@duzu akože prečo lepidlo? 😃 No asi preto, lebo t… @megdesign ved som písal, že až po zateplení ,následne stierku, naviac cez zateplenie nemôže prerážať z fasádyOdpoveď na príspevok od duzu:
@megdesign ved som písal, že až po zateplení ,ná… @duzu ale veď ona to má zateplené, na tom sieťku Kleber a obáva sa, či tie fľaky na klebri nebudú presvitať cez fasádu...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@duzu ale veď ona to má zateplené, na tom sieťku … @megdesign presne takOdpoveď na príspevok od saxy16162005:
Ja len sa pýtam lebo ozaj do toho nevidím ,tak as… @saxy16162005 áno má to tak vyzerať. To čo vidíš ohraničené ako obdĺžnik nieje tabuľa polystyrénu, ale pás sieťky... Pravdepodobne veľká plocha tak to robili po častiach a tie nadpájania na klébri je vidno vždy...Odpoveď na príspevok od saxy16162005:
@megdesign presne tak @saxy16162005 natiahli aj druhú vrstvu klebru, alebo dávali len jednu a sieťku? Možno pre pokoj v duši by som zatiahol ešte jednu vrstvu len klebru, lebo ako pozerám sú tam kotvy a nemajú ani štuple, ani nie sú zafrézované... Tie dosť často presvitajú na jar a jeseň, resp. za sychravého počasia...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@saxy16162005 áno má to tak vyzerať. To čo vidíš … @megdesign dobre ďakujem Vám 🙏a si predstavte že to robil jeden sám chlapik 🤦Odpoveď na príspevok od saxy16162005:
@megdesign dobre ďakujem Vám 🙏a si predstavte že… @saxy16162005 veď preto, že to robil sám, je to hentak dokúskované.... Kedy boli viacerí, ťahá sa celý pás naraz...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@saxy16162005 natiahli aj druhú vrstvu klebru, al… @megdesign len jednu vrstvu dával a sieťkuOdpoveď na príspevok od saxy16162005:
@megdesign len jednu vrstvu dával a sieťku @saxy16162005 tak by som mu dal spraviť ešte jednu vrstvu čisto len riedky Kleber... "Ak je potrebné vyrovnať vrstvu z dôvodu viditeľných spojov, je možné naniesť lepiacu maltu ešte raz, ale v hrúbke cca 2 mm. Pri väčšej hrúbke vrstvy od 3 mm je potrebné opätovné vystuženie."Odpoveď na príspevok od megdesign:
@saxy16162005 tak by som mu dal spraviť ešte jedn… @megdesign hej to som myslela tiež ,tak sa spytam čo ďalej a azda to navrhne sám.Odpoveď na príspevok od saxy16162005:
@megdesign len jednu vrstvu dával a sieťku @saxy16162005 sused zatepľoval sám aj mesiac, akurát stierku robili naraz a nepresvitá ničOdpoveď na príspevok od duzu:
@saxy16162005 sused zatepľoval sám aj mesiac, aku… @duzu tak super ,musím sa pýtať aby som vedela či dobre 😀Odpoveď na príspevok od saxy16162005:
@duzu tak super ,musím sa pýtať aby som vedela či… @saxy16162005 mal výhodu , že mal vlastné lešenie aspoň na jednu stenu, ked stierkovali požičal , brata má stavbára v stavebninách