a este by bolo dobre podotknut, ze obcas sa oplati zaplatit niekomu za navrh fasady nakolko niektore domy a tie farebne kreacie na nich su obcas mimo reality...
VERU PRESNE TUTO MAJU NA JEDNOM VACOM DOME,ALE OPACNY POMER -VIAC TMAVSEJ A VOBEC SA MI NEPACI,ASI AJ KOLI TOMU,ZA MI CHABA DAKY OBKLAD ALEBO KAMEN,KTORY BY BOL SVETLEJSI ;-)
@matorado ;-) zabudla som vypnut caps lock :-D ,pokial by sa spravne ta farba skombinovala,vysledok by bol uplne iny,ale viem,ze u velacich zavazi cena,kedze aj obklad a cena za jeho lepenie je podstatne drahsia ako iba kombinacia ceny za fasadu,.
uz si az tak nepametam cislo dom bol robeny pred asi dvomi.rokmi a tich fasad smeodvtedy viac spravili a vsetky cisla si clovek nezapameta,ale ak viem poradit,ak mate dodavatela na baumit omietku a neviete a rozhodujete sa medzi farbami tak je 1 riesenie,vyberte si kombinecie farieb cca 3 kombinacie ako by dom mal vypadat dajte to obchodakovy ktory vam doda farbu baumit a baumit vam zato ze zoberete od nich vie vypracovat navrhy 3 zadarmo ja to tak stale riesim zo zakaznikmi ked zakaznik si tazko vie vybrat dufam ze som poradil