Odpoveď na príspevok od nicicka:
Mame tam už na stlpikoch natiahnuté lepidlo a sie… @nicicka dekorativny striekany kamenOdpoveď na príspevok od nicicka:
Mame tam už na stlpikoch natiahnuté lepidlo a sie… @nicicka to fakt takáto otázka? Obklad, obklad z kameňa, marmolit, .... Je X možností.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@nicicka to fakt takáto otázka? Obklad, obklad z … @megdesign obklad bude detto ako fasáda. Opadne to časomOdpoveď na príspevok od fruko5:
tu sa vie clovek fakt vyblaznit, je neskutocne ve… @fruko5 fasádne dosky sú fajn no je to finančne náročné keďže plot je dosť veľký. Zabudla som uviesť nech je to ekonomické a trvácne. Tu sa možnosti už dosť redukujuOdpoveď na príspevok od nicicka:
Mame tam už na stlpikoch natiahnuté lepidlo a sie… @nicicka obklad nalep na mamut...Odpoveď na príspevok od nicicka:
Mame tam už na stlpikoch natiahnuté lepidlo a sie… @nicicka Dobry večer. Pokiaľ nieje plot odizolovany (čo je pri plote veľmi náročné) je tu stále veľa možností... Dodatočna hydroizolácia a následne môžte použiť aj fasádnu farbu. Možností je veľa... Kameň,tehlový obklad,tzv. Marmolit... Dôležité je pripraviť podklad a vaše možnosti budú takmer neobmedzené😉. Želám pekný večerOdpoveď na príspevok od nicicka:
Mame tam už na stlpikoch natiahnuté lepidlo a sie… @nicicka To mi pride celkom pracne. Ja by som priesla najskor nejakym obkladom alebo rovno nejakou dekorativnou omietkou.