Odpoveď na príspevok od l_maco:
Pekny den prajem, mate niekto na fasade omietku B… @l_maco aj my z nich vyberáme. Dnes nám prišla vzorka cotton white, ideme zajtra vyskúšať na fasáde...Odpoveď na príspevok od vebi34:
@l_maco aj my z nich vyberáme. Dnes nám prišla vz… @vebi34 ste spokojna s farbou?Odpoveď na príspevok od l_maco:
@vebi34 ste spokojna s farbou? @l_maco áno, ideme ju dať. Mne sa veľmi páči... Prikladám foto.Odpoveď na príspevok od l_maco:
@vebi34 ste spokojna s farbou? @l_maco je to teplý odtieň bielej, lomená biela. Naozaj ako bavlna.Odpoveď na príspevok od vebi34:
@l_maco áno, ideme ju dať. Mne sa veľmi páči... P… @vebi34 vyzera velmi dobre. Dakujem za fotky :)Odpoveď na príspevok od l_maco:
Pekny den prajem, mate niekto na fasade omietku B… @l_maco teraz to riesim, vadim sa s architektom on chce dat 0017 a ja chcem bielu magnolia je viac doruzova povedala pani z baumituOdpoveď na príspevok od l_maco:
Pekny den prajem, mate niekto na fasade omietku B… @l_maco pozdravujem. Fasáda je hotová. S farbou som veľmi spokojná. Určite si kúpte menej, ako píšu, výdatnosť je veľmi dobrá, nám zvýšil z 6 kýblov 1 a pól kýbla.Odpoveď na príspevok od roxana280:
@l_maco teraz to riesim, vadim sa s architektom o… @roxana280 dajte na svoje pocity. Nepočúvajte architekta. Susedov i tiež hromžia, že počúvali....Odpoveď na príspevok od vebi34:
@l_maco pozdravujem. Fasáda je hotová. S farbou s… @vebi34 ja si myslim, že ste vybrali veľmi dobre. Vyzera to super.Odpoveď na príspevok od l_maco:
@vebi34 ja si myslim, že ste vybrali veľmi dobre.… @l_maco prišli mi vzorky z Baumitu a veru je pekná, dokonca aj on povedal, že v pohode, neviem prečo teda tak hundral, keď ju ani predtým nevidel, lebo on dáva dokola jeden odtieňOdpoveď na príspevok od roxana280:
@l_maco prišli mi vzorky z Baumitu a veru je pekn… @roxana280 presne o tom sú architekti. Navrhujú niečo, čo sa dáva, nepočúvajú klienta...Odpoveď na príspevok od vebi34:
@roxana280 presne o tom sú architekti. Navrhujú n… @vebi34 ja sa tak s nim vadim, ale nebavi ma to, az ked poviem moj dom moje peniaze, predam vam ten dom a robte si co chcete az potom sa zaraziOdpoveď na príspevok od roxana280:
@l_maco teraz to riesim, vadim sa s architektom o… @roxana280 akú ste dali nakoniec farbu? Magnólia?Odpoveď na príspevok od tatran125:
@roxana280 akú ste dali nakoniec farbu? Magnólia? @tatran125 nie bavlnenu bielu, mam vzorku objednala som si je presne podla mojich predstav