Odpoveď na príspevok od kukiak:
Ahojte, ako podla Vas co najjednoduchsie a najefe… @kukiak foliu zarovnať a odrezať nad úrovňou zásypu a nechať si ohnúť plechový límec, ktorý priskrutkujete na silikon o stenu, v ktorom bude schovaná tá nopová folia.Odpoveď na príspevok od zicher:
@kukiak foliu zarovnať a odrezať nad úrovňou zásy… @zicher Presne to som chcel napísať. Jednoduché a funkčné riešenie.Odpoveď na príspevok od zicher:
@kukiak foliu zarovnať a odrezať nad úrovňou zásy… @zicher a načo ohýbať plech ?....už keď tak toto https://strechybj.sk/geotextilie-nopo...Odpoveď na príspevok od eagleowl:
@zicher a načo ohýbať plech ?....už keď tak toto … @eagleowl Táto plastová sranda sa na slnku povykrúca tak, že by ju ani sám výrobca nespoznal. Za tri sezóny je zrelá na výmenu. Plech je istota.Odpoveď na príspevok od kukiak:
Diky! Ide mi aj o estetiku, idealne by som tam tu… @kukiak Hotová fólia tam zostane, ale skús sa zamyslieť nad tým, že ak bude z tých kameňov odstraňovať blato, šp8navá voda, ako bude vyzerať nopová fólia a ako bude vyzerať obklad, prípadne omietka a čo sa ľahšie očistí.Odpoveď na príspevok od milanpl:
@eagleowl Táto plastová sranda sa na slnku povykr… @milanpl no ale na slnko si to dá len lolo....tá plastová sranda patrí pod úroveň štrku......rovnako ako aj nopovka.....okrem toho že to vyzerá ako päsť na oko tak plech zhrdzavie (pokiaľ to nie je hliník)Odpoveď na príspevok od milanpl:
@eagleowl Tá lišta bude mať aj pri správnom použi… @milanpl nuž ja mám za to že správne použitá PLASTOVÁ lišta má byť celá pod terénom.....inštaloval som ju tak pred 25 rokmi podľa návodu výrobcu (myslím že to bola Nórska) a inštaloval som ju pod terén aj v novom dome pred á 5 rokmi (foto). Pre úplnosť aj ďalšia fotka z existujúceho návodu na inštaláciu....Odpoveď na príspevok od eagleowl:
@milanpl nuž ja mám za to že správne použitá PLAS… @eagleowl Ja som sa držal tohto (na foto). A teraz si vyber :)Odpoveď na príspevok od milanpl:
@eagleowl Ja som sa držal tohto (na foto). A tera… @milanpl ak si použil hliník je to OK....