Odpoveď na príspevok od dedo758:
Na dispečingu ZSDIS ti povedali čo...? @dedo758 pytal som sa len, dokedy s tym budu blikat, nech viem ci si mam zobrat dovolenku, alebo mozem uz pracovat, tak odpovedali "porucha je odstranena" a ked som sa pytal, ci budu este blikat, tak "nie"- a odvtedy blikla elektrina tak mozno 10x :) Tyka sa to viac obci, tak som zvedavy, ci sa toto bude opakovat, v mojej lokalite sa toto deje niekolko krat do roka. A neviem, co si o tom myslia moje spotrebice.Odpoveď na príspevok od dusantt:
Co si myslite o tom, ked disribucna sustava blika… @dusantt Nie si jediný. U nás v okolí Novej Bane (SSE) rovnaký problèm trvá už viac ako rok. Všetci o ňom vedia, rieši sa to na zasadaniach obecných zastupiteľstiev, na diskusných fórach, niekoľkokrát o tom hovorili v televíznych novinách a nič sa nedeje. Sťažujú sa ľudia, sťažujú sa podnikatelia, ktorým sa kazia spotrebiče a problém sa nerieši.Odpoveď na príspevok od chinatech:
@dusantt Nie si jediný. U nás v okolí Novej Bane … @chinatech Cital som, ze je pomerne zlozite dokazat, ze sa spotrebic pokazil prave kvoli vypadku, pretoze treba posudok a predpokladam, ze ten sa hybe medzi 200-300eur, alebo tak nejak, nemas nejake info, prosim? :)Odpoveď na príspevok od dusantt:
Ja uz viem co to vyhadzuje :D Vzdy ked nastavim h… @dusantt takže nakoniec si obvinil ZSDIS neprávom a problém je u teba...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@dusantt takže nakoniec si obvinil ZSDIS neprávom… @megdesign citaj co pisem, a precit tu ironiu. nebud robot, ako ti ludia na zakaznickej linke.Odpoveď na príspevok od dusantt:
@chinatech Cital som, ze je pomerne zlozite dokaz… @dusantt Tomu verím, že taký posudok nie je lacný. Pokiaľ mi odíde vplyvom výpadku zdroj ba PC, ako sa mi už niekoľkokrát stalo, tak kvôli 50-tim € nebudem dávať robiť posudok. To oželiem ale ak odíde fotografke kvôli výpadku prúdu tlačiareň a aby mohla podnikať ďalej, musí za 5 tis. kúpiť novú, to už za 300€ za posudok stojí.Odpoveď na príspevok od dusantt:
@megdesign citaj co pisem, a precit tu ironiu. ne… @dusantt medzi hlavny istic a elektroinstalaciu zaradit stykac s casovym rele, kde na rele si nastavis po aku dobu musi byt napájané aby zoplo stykac( elektroinstalaciu) a hotovo, neviem o akych casovych intervaloch sa bavime...nieje to prave idealne riesenie ale radsej toto ako cakat ze nebudu vypadkyOdpoveď na príspevok od cukrik25:
@dusantt medzi hlavny istic a elektroinstalaciu z… @cukrik25 menej ako 1 minuta boli vypadky, priemer asi 15 sekund, inak dobry napad. dikOdpoveď na príspevok od dusantt:
@cukrik25 menej ako 1 minuta boli vypadky, prieme… @dusantt to pomôže len iný zdroj , neviem či sú inde také výpadky stále, u mňa len plánované akurát pred rokom bol výpadok na 2 dni, to ale vypadlo pol slovenska, pre nepriaznivé počasie