ZSDIS blika s elektrinou

Co si myslite o tom, ked disribucna sustava blika s elektrinou v zmysle, ze ju vypina-zapina-vypina-zapina-vypina-zapina-vypina-zapina-vypina-zapina dookola? Teraz sa to deje napriklad v noci a skoro rano cez vikend, pricom je bezvetrie, neprsi, nefuka, nemrzne.. Co ak mi takto pokazia spotrebice, zoberu ma aspon do Lamparne?
Odpovedať
Na dispečingu ZSDIS ti povedali čo...?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

Na dispečingu ZSDIS ti povedali čo...?
@dedo758 pytal som sa len, dokedy s tym budu blikat, nech viem ci si mam zobrat dovolenku, alebo mozem uz pracovat, tak odpovedali "porucha je odstranena" a ked som sa pytal, ci budu este blikat, tak "nie"- a odvtedy blikla elektrina tak mozno 10x :) Tyka sa to viac obci, tak som zvedavy, ci sa toto bude opakovat, v mojej lokalite sa toto deje niekolko krat do roka. A neviem, co si o tom myslia moje spotrebice.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dusantt:

Co si myslite o tom, ked disribucna sustava blika…
@dusantt Nie si jediný. U nás v okolí Novej Bane (SSE) rovnaký problèm trvá už viac ako rok. Všetci o ňom vedia, rieši sa to na zasadaniach obecných zastupiteľstiev, na diskusných fórach, niekoľkokrát o tom hovorili v televíznych novinách a nič sa nedeje. Sťažujú sa ľudia, sťažujú sa podnikatelia, ktorým sa kazia spotrebiče a problém sa nerieši.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chinatech:

@dusantt Nie si jediný. U nás v okolí Novej Bane …
@chinatech Cital som, ze je pomerne zlozite dokazat, ze sa spotrebic pokazil prave kvoli vypadku, pretoze treba posudok a predpokladam, ze ten sa hybe medzi 200-300eur, alebo tak nejak, nemas nejake info, prosim? :)
Odpovedať
Ja uz viem co to vyhadzuje :D Vzdy ked nastavim hodiny na rure, tak prask, vypadne to, uplne vazne, radsej tie hodiny uz nebudem nastsavovat :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dusantt:

Ja uz viem co to vyhadzuje :D Vzdy ked nastavim h…
@dusantt takže nakoniec si obvinil ZSDIS neprávom a problém je u teba...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@dusantt takže nakoniec si obvinil ZSDIS neprávom…
@megdesign citaj co pisem, a precit tu ironiu. nebud robot, ako ti ludia na zakaznickej linke.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dusantt:

@chinatech Cital som, ze je pomerne zlozite dokaz…
@dusantt Tomu verím, že taký posudok nie je lacný. Pokiaľ mi odíde vplyvom výpadku zdroj ba PC, ako sa mi už niekoľkokrát stalo, tak kvôli 50-tim € nebudem dávať robiť posudok. To oželiem ale ak odíde fotografke kvôli výpadku prúdu tlačiareň a aby mohla podnikať ďalej, musí za 5 tis. kúpiť novú, to už za 300€ za posudok stojí.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dusantt:

@megdesign citaj co pisem, a precit tu ironiu. ne…
@dusantt medzi hlavny istic a elektroinstalaciu zaradit stykac s casovym rele, kde na rele si nastavis po aku dobu musi byt napájané aby zoplo stykac( elektroinstalaciu) a hotovo, neviem o akych casovych intervaloch sa bavime...nieje to prave idealne riesenie ale radsej toto ako cakat ze nebudu vypadky
Odpovedať
Tie výpadky nemusia byť len o vypínaní. Naj by bolo dať si urobiť meranie kvality siete, z ktorého by bolo zrejmé, čo všetko sa tam deje. Asi by som skúsil osloviť nejakú firmu, čo s tým má skúsenosti a následne to riešiť s distribúciou.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od cukrik25:

@dusantt medzi hlavny istic a elektroinstalaciu z…
@cukrik25 menej ako 1 minuta boli vypadky, priemer asi 15 sekund, inak dobry napad. dik
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dusantt:

@cukrik25 menej ako 1 minuta boli vypadky, prieme…
@dusantt to pomôže len iný zdroj , neviem či sú inde také výpadky stále, u mňa len plánované akurát pred rokom bol výpadok na 2 dni, to ale vypadlo pol slovenska, pre nepriaznivé počasie
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?