Odpoveď na príspevok od demorez:
Idem rozkopat zahradu lebo potrebujem ulozit kabl… @demorez Namiesto toho, aby si teraz zakopával do zeme peniaze, rozumej kably, ktoré možno v živote ani nikdy nebudeš potrebovať, tak si radšej zakop chraničky, do ktorých si v budúcnu zatiahneš to, čo Ti bude treba.Odpoveď na príspevok od kejsix:
Multimode v 2025? To co za haraburdy tam ides pre… @kejsix haló, čo máš proti felicii? 😃 moje prvé auto, spomienky sú veľmi silné, budem si ju brániť.Odpoveď na príspevok od pastierik:
@kejsix haló, čo máš proti felicii? 😃 moje prvé a… @pastierik Ha ha podobne. Dlho som si myslel, že ma to auto prežije. Až pokiaľ raz... 😅Odpoveď na príspevok od pastierik:
@kejsix haló, čo máš proti felicii? 😃 moje prvé a… @pastierik hmmm, tak ale kto by si ju realne kupil v dnesnej dobe a este dobrovolne? 😄 na tu dobu to bolo zihadlo, to je jasne 🤣Odpoveď na príspevok od hianinka:
@pastierik hmmm, tak ale kto by si ju realne kupi… @hianinka tiež som ho mal po škode 120 poriadny rozdiel , už prvá felícia bola ukážková na dobu spartaka