Tip na hladké chráničky na káble

Ahojte. Mate tip na chráničky ktoré aj po rokoch ľahko použijem? Nejaké stačia 2cm priemer. Cital som tu na fóre ze niekto používa ldpe vodovodné hadice a do nich potom ľahko sa ftp kábel alebo nejaký cyky 3x2.5 Pripadne mikro trubičky na optiku 14/10? obyčajne husacie krky nemám rád sú príliš zložité na prefuknutie - zadrhava to
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mi_t_is:

Ahojte. Mate tip na chráničky ktoré aj po rokoch …
@mi_t_is na to su elektrikarske pretahovacky aby ti ten kabel isiel lahko 😃
Odpovedať
Citala som ze niektori davaju klasicku zahradnu hadicu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mucha999:

Citala som ze niektori davaju klasicku zahradnu h…
@mucha999 Ja som zase počul - a dokonca od samotného Fica - že v roku 2014 už nebude v politike.🤣🤣🤣
Odpovedať
Zahradne hadice ???? To sme v rusku ? S profi perom bezne rurky nie sú oroblen dôležité je ich nenadpajat to robí problém.
Odpovedať
Pridám tip, ako ľahoko dostať káble do klasických husacích krkov: Na rybársky silón priviazať malú guličku z polystyrénu, alebo z novinového papiera. Na jednom konci vopchať do chráničky a na druhom konci ju vytiahnuť za pomoci vysavača. následne za silónom v pohode vtiahnuť potrebné káble.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od koenzim:

Pridám tip, ako ľahoko dostať káble do klasických…
@koenzim tymto tipom som videl len natahovat jednoduche veci pripadne nezasypane. Ale co taka chranicka fxp 25, ktora ma 30 metrov a este k tomu nie je v jednom celku ale spojena nejakou spojkou zasypana a dostala sa do nej tym padom voda? Vtedy to nepojde ani po polroku. Ja mam dobreskusenosti, do mikrotrubicky 12/8 ide ftp kabel vopchat aj bez povrazku na dialku 20 metrov len z jednej strany tlacenim aj bez namazania. Samozrejme nenadpojenu ale to sa opticke chranicky ani nesmia nadpajat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?