Tarify od ZSE

Zobraz úvodný príspevok
Dobry den, Prosim Vas, ja uz sa citim ako uplny analfabet z tych tarif a poplatkov. Nevie mi niekto prosim Vas fundovany povedat, ako to je s tymi tarifami ? resp ci sa nam oplati menit ? Dom mame plne elektricky ( kurenie rohozami), nemame krb. Mame klimu, ale ta viac nejde ako ide. Obaja robime z domu a sme bez deti. Pripravy mame na vsetky tarify, len neviem ci vobec menit. Momentalne mame DD2, v zime denna spotreba okolo 35-50 kW podla zimy vonku, s vypnutym kurenim 18 kW. Dom cca 100 m2. Rocna spotreba podla faktur je 10000 kW. Je este nieco co treba pozerat ? Viem, ze sa tam splietali nejake poplatky za istice ale to uz vobec netusim. Kalkulacky co som nasla su vacisnou inych dodavatelov v regione, a jasne, ze hned "s nami usetrite" , ale tak to by povedali asi na vsetko. Dakujem za pomoc
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od duzu:

@foox asi si to nepozeral , ale často sa tam poro…
@duzu uz len ty prispievas na vykurovanie bazenov pre bohatych... Dnes ma bazen kazdy treti holobriadok co ma hlboko do vrecka... lebo dostal hypo na 0,8% urok ...nezavidim, nemam co :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@duzu uz len ty prispievas na vykurovanie bazenov…
@rapidek ja závidím zdravie, netvrdím že je hypo najlepšia pôžička, stále je to majetok toho kto ti požičia pokiaľ nesplatíš všetko, no je to pre infláciu vždy lacnejšie a máš to ihned
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?