Odpoveď na príspevok od chinatech:
Trochu mimo otázky autora príspevku. Robím si pre… @chinatech clovece dnes si mi spravil den 😁, inak ja to mam presne rovnako 👍Odpoveď na príspevok od cheapsnack:
Dobrý deň, s priateľou žijeme v staršiom byte v B… @cheapsnack viem ze porovnavam hrusky s jablkami, ale na tvojej spotrebe sa smejem. Za dnesny den v dome so zenou doma a bazenom spotreba 50kWh a som v klidku :-) Navrh i prenajimatelovi, ze mu budes davat mesacne o smiesnych 10€ viac (nech si zvysi platby) a budes mat rezervu a nebudete v strese :-)Odpoveď na príspevok od kejsix:
Mozem sa spytat, kedy stihate pracovat, ked hrate… @kejsix neries mladu generaciu, urcite nepochopis, alebo sa zbytocne naseries :-)Odpoveď na príspevok od kejsix:
Mozem sa spytat, kedy stihate pracovat, ked hrate… @kejsix Ty nepoznáš túto vetu z psychológie? "... a práca sa stáva hrou..." 🤣🤣🤣Odpoveď na príspevok od kejsix:
Mozem sa spytat, kedy stihate pracovat, ked hrate… @kejsix robotu mam od 8 do povedze cca 16:30, ked sa nic nedeje, nie su ziadne plany ziadny program tak sa hrame s priatelkou :).Odpoveď na príspevok od cheapsnack:
@kejsix robotu mam od 8 do povedze cca 16:30, ked… @cheapsnack v takom veku som sa tiež hral stále s priateľkou , ešte že neboli tieto žrúty času, nie si asi jediný čo sa viac venuje hraniu hier ako s priateľkou milostné, tam by si takú spotrebu el nemalOdpoveď na príspevok od duzu:
@cheapsnack v takom veku som sa tiež hral stále s… @duzu Preco mas potrebu riesit to, ako nejaky v podstate cudzi clovek travi svoj cas s priatelkou. Nech si kazdy robi co chce 😀Odpoveď na príspevok od janaigor:
@duzu Preco mas potrebu riesit to, ako nejaky v p… @janaigor kde máš priateľa?Odpoveď na príspevok od duzu:
@cheapsnack v takom veku som sa tiež hral stále s… @duzu Neviem čo riešiš - nikde nepíše žeby sa nevenovali fyzicky jeden druhému kľudne 2h denne aj popri tom všetkom ostatnom. Za mňa ak majú zo 10-15h denne v kuse zapnuté dva PC či hernú konzolu plus podľa popisu štandardne využívajú bežné domáce spotrebiče tak ročná spotreba elektriny tých 2,5MWh je v norme. Inak to mi pripomenulo, že ja som si nezahral na synovom Xboxe nejakú strieľačku už zo dva roky. Budem musieť trochu pogejmiť :-) Každopádne 6-8h v kuse som nikdy nedal ani nedám - max hodinku či dve.Odpoveď na príspevok od toky1:
@duzu Neviem čo riešiš - nikde nepíše žeby sa nev… @toky1 bývali doby ked to vyšlo že som týždeň nič iné nevidel nepočul, to bude pre niekoho ťažšie ako liečenie na alkohol či bežné drogy na odvykanie, dnes mi je to ukradnuté, tak isto všetke dostupné hry včetne šachu a to som niekedy hrával s majstrom SK, v živote ale poriadny pako nič iné ako šach nepoznal, neskončil 4 vysoké. nakoniec niekde zmizol nikto známi o ňom nič nevedia