Rezné kotuče do betonu

Dobrý den kolegovia elektrikári.Prosím Vás,ktoré kotúče používate do drážkovacej frézy(125mm)?Ja mám skúsennosti len s Hilti,ale tie sú dosť drahé.Na trhu je veľký výber,ale nie je kvalita.Chcel by som frézovať do liateho betónu a tam nepôjde hočičo.Dakujem za postrehy.
Odpovedať
Profilova fotka
@zoldnier nie som elektrikár ale do betónu by som volil diamantové....cena je vzhľadom na životnosť veľmi priateľská....
Odpovedať
@eagleowl Dakujem za postreh.Iné ako diamantové do betonu ani nepôjdu.Ale aj tých diamantových je veľký výber a rôzna kvalita.Ja sa pýtam,aké sú vaše najlepšie značky.
Odpovedať
vsetko sa aj tak vyraba v cine... ak mas dostatok casu, objednaj z aliexpressu
Odpovedať
Profilova fotka
Kupil som teraz fischer a spokojny ... ide ako do masla. ..... predtym som mal extol a neporovnatelne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Aka je vlastne "spotreba" takychto kotucov pri rezani do betonu? Myslim tym, kolko budem odhadom potrebovat kotucov pri prekablovani 2izb paneloveho bytu? Nejaky odhad, alebo osobne skusenosti?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od drivesk:

Aka je vlastne "spotreba" takychto kotucov pri re…
@drivesk myslim ze jeden :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od drivesk:

Aka je vlastne "spotreba" takychto kotucov pri re…
@drivesk Panelový byt? Tak to nebude prechádzka ruž. záhradkou ani so značkovými kotúčami. Nemáš inú možnosť ako viesť kábly?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@drivesk Panelový byt? Tak to nebude prechádzka r…
@petersd nieco sa bude dat tahat ponad znizeny strop, ale rezaniu sa aj tak nevyhnem. Bude treba rezat zvisle drazky na zasuvky a vypinace, ale urobit to musim, lebo tie stare hlinikove kable, ktore tam su uz "kapacitne" nestacia ani s tym poctom zasuviek aky je tam teraz.
Odpovedať
Hlavne ich nekupuj v Bille, raz tam mali akciu na "diamantové" kotúče a bol som svedkom ako jeden pán im ich prišiel otrepať o hlavu ako nepoužiteľné, na druhý deň som ich tam už nevidel.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od roman_x:

Hlavne ich nekupuj v Bille, raz tam mali akciu na…
@roman_x vidis, napriek zlej kvalite sa do druheho dna vypredali.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gashtaan:

@roman_x vidis, napriek zlej kvalite sa do druheh…
@gashtaan ... a niekto si ide naivne myslieť, že obchod ich stiahol z predaja 🤣🤣🤣
Odpovedať
A stare diery necyhovuju? Myslim dat kable do povodnych drazok...niekedy nerozumiem, ze preco je potreba mat 10 zasuviek na izbu ... :)
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:

A stare diery necyhovuju? Myslim dat kable do pov…
@uhlikova_stopa preto aby izba nebola sama predlzovacka? 🤔
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@uhlikova_stopa preto aby izba nebola sama predlz…
@sousedekovci89 asi som stary a nemoderny, ja mam vacsinou v izbe tak 1-2 el. zariadenie. Napriklad moja pracovna pocitac, lampa :)
Odpovedať
Profilova fotka

@sousedekovci89 asi som stary a nemoderny, ja mam…
@uhlikova_stopa k PC obyčajne patrí aj tlačiareň....
Odpovedať

@sousedekovci89 asi som stary a nemoderny, ja mam…
@uhlikova_stopa u nas obyvacka- detska pestunka, predlzovacka k akvariu, adapter na router, magio box, tv, stojata lampa, predlzovacka ku gaucu (niektori vyrobcovia ntb robia fakt kratke kable) V predlzovacke k akvariu mam napojene celkovo 3 spotrebice. Ako dieta v izbe som mal trvalo napojene- nocna lampa, stolova lampa, radio, akvarium. Volne som mal presne 2 zasuvku pricom jednu z nich casom ako som vyrastol obsadil PC/ntb. Druha sa musela delit medzi nabijacku na mobil a vysavac 😃
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od eagleowl:

@uhlikova_stopa k PC obyčajne patrí aj tlačiareň.…
@eagleowl no aj keby som ju mal, tak si ju nedam na druhu stranu izby. Mal by som ju tam kde pocitac, cize z jednej zasuvky...no uznavam ze kazdy ma inu potrebu :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@uhlikova_stopa u nas obyvacka- detska pestunka, …
@sousedekovci89 no ja som vyrastal v komunistickom panelaku :) takze dve zasuvky na izbu..som skromny :)
Odpovedať
Profilova fotka

@eagleowl no aj keby som ju mal, tak si ju nedam …
@uhlikova_stopa ja som si zariaďoval pracovňu....plán bol dať stôl na miesto X........položil som ho tam.....skonštatoval že je to na figu a dal ho na miesto Y na opačnú stranu......potom manželka vyhlásila že TV som kúpil "priveľké"🫢....a vyhodila ho z obyvačky do mojej pracovne......potom k nemu priložila lampu.....proste jeden nikdy nevie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?