Odpoveď na príspevok od kejbl:
Zdravim. V PD pre elektroinstalaciu mam aj blesko… @kejbl Je to o guli. A tá sa valí. A u teba má (asi) priemer 45m. https://elektrika.cz/14/18-horvath-vk...Odpoveď na príspevok od kejbl:
Zdravim. V PD pre elektroinstalaciu mam aj blesko… @kejbl polomer valivej gule. Nechaj to na projektanta a buď v pohode. Bleskozvod nieje položka, ktorá spraví z teba bezdomovca, ale vie zachrániť majetok, prípadne aj životy. Aj tak budeš mať na streche vycapený satelit, wifi a neviem čo ešte (ak nejde SAT, alebo vypadne net, je dobrá aj smerovka dvb-t...) tak dve antény navyše ti tvoju krásnu vilu nejako extra neošpatia. 😉Odpoveď na príspevok od megdesign:
@kejbl polomer valivej gule. Nechaj to na projekt… @megdesign jasne jasne. Mna to len zaujimalo. Rozdiel je zopar evri to je v pohodke. A mohol by som ta poprosit aj o vyjadrenie k bodom 5, 7 a 8? Hlavne ten plynovy komin by ma zaujimal ,🤣Odpoveď na príspevok od kejbl:
@megdesign jasne jasne. Mna to len zaujimalo. Roz… @kejbl 5. Lapacia tyč neznamená, že musí byť origo. Ja ich napríklad robím normálne z AlMgSi. Držiak je tiež lahučký. 7. Nevadi. 8. Áno mali.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@kejbl 5. Lapacia tyč neznamená, že musí byť or… @megdesign 5) cize kludne viem z almgsi vytvarovat 2m dlhu tyc co bude strcat aj meter nad kominom a bude to v pohode? 7) Ja som myslel ze droty musia ist len dole kopcom, ze hore to ist nemoze 8) som si aj myslel A inak ako daleko ma byt tyc od komina pri oddialenom bleskozvode? V PD to nemam okotovane a sklolaminatove tycky cu rozne dlzky alebo aspon 2 rozdielne som nasiel.