Odpoveď na príspevok od jamk1:
Popíšem vám príbeh zo včerajška. Pracujem na dvor… @jamk1 ďakujem za Vaše príspevky, ktoré ma vrátili do reálu. Už som totiž rozmýšľala, že s elektrikou "kolaborujem" k plynárom, za prechod totiž ponúkajú odmenu do 40 €, ale už to "do" je podozrivé. Preto sa snažím byť obozretná. Ale je ťažké orientovať sa vo všetkom potrebnom v tejto dobe a človek má občas tendenciu podľahnúť, aj keď takéto ponuky triezvo odmieta roky. Ale občas zaváha. Žijem sama v rodinnom dome, veľa vecí musím ovládať, ale v takýchto výpočtových veciach tápam. Preto som veľmi rada za zmysluplné, rozumné príspevky, ako sú tie Vaše. Záverom - skutočne ma ku kontrétnej otázke nezaujíma, či kúpim chlieb na pumpe, alebo nie a politika k tomu - absurdné.... Ešte raz jamk1, vďakaOdpoveď na príspevok od marek_p:
@klara321 zdravím mna na to tiež nabulikali ale z… @marek_p skúste od nich žiadať odpoveď na základe infozákona - to budú musieť odpovedať, určite už zmluvu majú interne zaregistrovanú. A keď chcú mať viac roboty... infozákon je niečo, čoho sa boja všetky firmy - je to pre nich práca naviac a hlavne časovo limitovaná. Keď si dáte do google "infozákon", nájdete tam všetky náležitosti žiadosti. Prajem úspech v boji s takýmito žralokmi...Odpoveď na príspevok od katajana:
@marek_p skúste od nich žiadať odpoveď na základ… @katajana odpovedáš na 4 ročnú diskusiu , dnes sú úplne iné podmienky, máme dotovanú elektrinu i plyn pre zraniteľných, akurát teraz je možnosť zmeny na nového dodávateľa do konca marca, no nepoznáš ceny na nasledujúci rok od žiadnych dodávateľov a nevieš či ťa niekto výhodnejší prijme, nevieme oficiálne ceny z burz po novom roku